Kjøpe cannabis aksjer uten kurtasje marihuana hasj investere tips eksempler anbefalinger
Nyttige tips

Cannabis aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe cannabis aksjer.

Cannabis aksjer

Kjøpe Cronos Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Hexo Corp aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Sundial Growers aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Organigram Holdings aksjer uten kurtasje
Kjøpe Innovative Industrial Properties aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Altria Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Constellation Brands aksjer uten kurtasje kursmål anbefalinger analyser tips kursutvikling
Kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Tilray aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål
Kjøpe Aurora Cannabis aksjer

Kjøpe cannabis aksjer uten kurtasje

Blant cannabis aksjene finner du selskap som produserer marihuana som skal brukes rekreasjonelt eller medisinsk. Det er også selskap som produserer cannabis til begge disse bruksområdene. Utover disse selskapene som er direkte involvert i selve produksjonen har du også leverandører som leverer utstyr eller leier ut eiendom til produksjon av cannabis. For eksempel finnes det REITs som er spesialisert på utleie av drivhus.

I Norge og på de nordiske børsene har du få alternativer å velge mellom dersom du vil investere i marihuana aksjer. Langt bedre blir det dersom du går til de nord-amerikanske børsene. De fleste norske meglere gir deg tilgang til disse, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du cannabis aksjer – steg for steg

Investering i vekstaksjer kan gi god avkastning, samtidig er det høy risiko forbundet med disse investeringene. Dette gjelder også for marihuana aksjer. Dette gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i marihuana aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe cannabis aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe cannabis aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe cannabis aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp cannabis aksjer

For å kjøpe cannabis aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av cannabis aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine cannabis aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i cannabis.

Cannabis aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe cannabis aksjer?

For å investere i cannabis og marihuana aksjer må du ha tilgang til utenlandske børser, noe som kan bli dyrt dersom du bruker norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i marihuana aksjer uten kurtasje.

Hvilker typer cannabis aksjer finnes det?

Det finnes cannabis produsenter som leverer marihuana til medisinsk og rekreasjonell bruk. Videre har vi integrerte selskap som leverer til begge disse. Det finnes også selskap som leverer utstyr eller leier ut lokaler til marihuanaprodusentene.

Er cannabis aksjer en god investering?

Marihuana til rekreasjonell bruk i lovlige former og medisinsk produksjon er vekstnæringer. Det betyr at investorene som eier aksjer i disse selskapene kan få god avkastning. Samtidig medfører disse investeringene risiko, så det er viktig å diversifisere porteføljen.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *