Teknisk analyse av 0753 - 181021 air china
Tekniske analyser

Teknisk analyse av 0753 – 181021

Air China aksjen har vært svak over lengre tid, men en dobbel bunn kan få aksjen til å ta av. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Air China.

Middelslang kursutvikling

Siden mars 2020 har kursen til Air China aksjen beveget seg innenfor en svakt stigende trendkanal. I desember hadde vi en test av taket i trenden, men vi fikk ikke noe brudd. Brudd fikk vi i mars, men dette viste seg å være falskt, og kursen til Air China aksjer falt ned til gulvet i trendkanalen. Det har nå blitt dannet en dobbel bunnformasjon mellom motstanden ved HK$5,46, og støtten ved HK$4,75 og gulvet i trendkanalen. Vi har fått et etablert brudd på motstanden.

I slutten av september fikk vi en crossover i MACD hvor det korte gjennomsnittet krysset opp over det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene er på oversiden av 0-linjen, noe som er et positivt signal for videre kursutvikling. I RSI har det blitt etablert en støtte fra høyere bunner, også dette er positive signaler.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling air china aksje 181021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at bruddet på motstanden eller taket i den doble bunnformasjonen har blitt etablert. Dette er et bullish signal for Air China aksjen. Vi har også fått et kjøpssignal fra Donchian Channel. Det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har også krysset opp over de lengre gjennomsnittene på 20 og 50 dager. På oversiden kan vi se at aksjen har motstand fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen og ved HK$5,99.

RSI, MACD, glidende gjennomsnitt og Donchian Channel er alle positive, og det sammen med en dobbel bunnformasjon ser Air China aksjen ut som en god kjøpskandidat på kort sikt. Potensialet fra den doble bunnen er kursoppgang mot HK$6,40 på kort sikt. På lengre sikt kan vi få en test av motstanden ved HK$6,68 og i taket av trendkanalen.

Air China nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *