Teknisk analyse av 888 - 181021 888 holdings
Tekniske analyser

Teknisk analyse av 888 – 181021

Kursutviklingen til 888 Holdings har vært retningsløs, og det er flere signaler om at vi kan få et kursfall. Les mer i vår tekniske analyse av 888 Holdings aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til 888 Holdings har lenge beveget seg innenfor en stigende trendkanal, men fra slutten av mars 2021 har det også blitt etablert en sidelengs trend. I slutten av juli og begynnelsen av august fikk vi en test av gulvet i både den stigende og sidelengse trenden. Etter dette fikk vi et løft i kursen, men den har nå falt ned under gjennomsnittslinjen i den sidelengse trenden og under gulvet i den stigende trenden. Bruddet på den stigende trenden er ennå ikke etablert.

I slutten av september fikk vi et salgssignal for 888 Holdings aksjer ved at det korte gjennomsnittet i MACD brøt ned under det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene er nå under 0-linjen, noe som kan være en bekreftelse på at den stigende trenden er over. I RSI har vi hatt en støtte fra høyere bunner, men også denne er brutt. Dette er også et negativ signal for 888 aksjen.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling 888 holdings aksje 181021
Charts fra TradingView.

Donchian Channel er en teknisk indikator som brukes til Four Week Rule strategien. Denne har nylig gitt et salgssignal, men siden aksjekursen beveger seg innenfor en sidelengs tradingrange kan dette være et falsk signal. Vi kan også se at aksjekursen har fått et løft, noe som har sendt den tilbake til den stigende hovdetrenden.

Gitt de negative signalene fra RSI, MACD og Donchian Channel er vi avventende til videre kursutvikling for 888 Holdings aksjen. På sikt kan likevel aksjen være en interessant investering gitt at gulvet i den stigende trendkanalen holder. Vi vil også trenge en bedring i de tekniske indikatorene.

888 Holdings nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *