Teknisk analyse av ABI - 181021 ab inbev
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ABI – 181021

Det er signaler fra de tekniske indikatorene om at vi kan få et trendskifte for AB Inbev aksjen. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av AB Inbev.

Middelslang kursutvikling

Etter at aksjekursen til AB Inbev toppet ut i midten av juni har den beveget seg innenfor en fallende trendkanal. Fra slutten av juli og frem til september testet aksjekursen støtten i gulvet av trendkanalen og motstanden i gjennomsnittslinjen. Vi fikk så et brudd på denne, og aksjekursen har så testet motstanden i taket og støtten i gjennomsnittslinjen. Siden midten av september har det blitt etablert høyere bunner i RSI samtidig som vi har fått lavere bunner i aksjekursen. Dette er en divergens som kan være godt nytt for AB Inbev aksjen.

Den tekniske indikatoren MACD har etablert høyere bunner og har en positiv utvikling, selv om begge gjennomsnittene fortsatt er under 0-linjen. Den samme tendensen kan vi også se i RSI hvor det er etablert høyere bunner. Dette sammen med lavere bunner i aksjekursen er som nevnt en positiv divergens som ofte er et signal om at vi kan få kursoppgang.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling ab inbev tekniske analyser anbefalinger 181021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det nylig har kommet et salgssignal fra Donchian Channel hvor det har blitt satt en ny 4-ukers lav. Etter at aksjekursen testet motstanden i taket av trendkanalen har den nå reagert ned under det korte gjennomsnittet på 10 dager. Aksjekursen er under alle gjennomsnittene, noe som er et negativ signal for AB Inbev aksjen.

Vi er avventende til videre kursutvikling for AB Inbev, men siden vi ser positive signaler er dette en aksje vi kommer til å følge med på fremover. Det er positiv divergens mellom aksjekursen og RSI og MACD, noe som ofte kan gi store bevegelser opp. Et brudd på taket i den fallende trendkanalen vil være et solid kjøpssignal.

AB InBev nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *