Teknisk analyse av ADEN - 181021 adecco group aksjer
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ADEN – 181021

Er bunnen for Adecco i ferd med å bli satt? Les mer om kursutviklingen og hva du bør følge med på i vår tekniske analyse av Adecco Group aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Adecco er inne i en fallende trendkanal etter at den brøt ut av en stigende hovedtrend og en sidelengs sekundærtrend. Aksjekursen har nylig testet motstanden i taket av den nye fallende trenden, og det ser ut til at vi får en reaksjon ned fra denne. Kursen til Adecco aksjer har teknisk motstand ved 50,58 CHF, og teknisk støtte ved 46,96 CHF og 44,49 CHF.

Mens aksjekursen til Adecco har beveget seg nedover har gjennomsnittene i MACD beveget seg oppover. Dette er en divergens som ofte er et signal om at vi kan få økt volatilitet. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner og en motstand fra lavere topper. Et brudd på en av disse kan gi viktig signal om hvor aksjekursen skal videre. Det er liten avstand mellom ytterbåndene i Bollinger Bands, også dette kan være et signal om økt volatilitet fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling adecco aksje 181021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til Adecco har brutt opp over gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen, og at den også har testet motstanden i taket. Kursen har reagert ned tester støtte fra de glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager. Aksjekursen har også nærmet seg det øvre båndet i Donchian Channel, noe som kan utløse et kjøpssignal i henhold til Four Week Rule strategien.

Enn så lenge er Adecco aksjen inne i en fallende trendkanal, og vi er derfor avventende til videre kursutvikling. Vi følger likevel tett med på kursutviklingen siden det er en positiv divergens mellom aksjekurs, og de tekniske indikatorene MACD og RSI. Et brudd på motstanden fra de lavere toppene i RSI kan være et bullish kjøpssignal for Adecco aksjen.

Adecco nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *