Teknisk analyse av AF - 191021 air france klm
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AF – 191021

Er den fallende trenden i ferd med å avsluttes for Air France KLM aksjen? Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Air France KLM.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Air France KLM beveger seg innenfor en fallende trendkanal som strekker seg tilbake til november 2020. Fra slutten av juni bevegde aksjekursen seg mellom den tekniske støtten ved €3,802 og gjennomsnittslinjen i trenden. Vi fikk et brudd på gjennomsnittslinjen, og en test av motstanden i taket av trendkanalen. Etter dette har kursen til Air France KLM aksjen igjen falt ned til gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen.

I Bollinger Bands hadde vi en squeeze, men potensialet for høyere volatilitet fra denne ble tatt ut når vi fikk testen av taket i trendkanalen. Ytterbåndene i den tekniske indikatoren er nå i ferd med å trekke seg sammen. I MACD har vi fått et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom både det lange gjennomsnittet og 0-linjen. RSI har en støtte fra høyere bunner og denne er i ferd med å bli testet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

analyse air france klm 191021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til Air France KLM testet taket i trendkanalen, og rett før dette fikk vi også et kjøpssignal fra Donchian Channel. Kursen tester nå støtten i gjennomsnittslinjen, og ved dette nivået har vi også 4-ukers lav, som vi kan se i den nedre linjen i den tekniske indikatoren Donchian Channel. Blir det nå satt en ny lavere lav, vil det være et salgssignal for tradere som følger Four Week Rule strategien. Videre kan vi se at aksjekursen har brutt ned gjennom det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager, og det korte gjennomsnittet på 10 dager er i ferd med å gi et death cross.

MACD har allerede gitt et salgssignal, og vi kan få bekreftelser på dette fra både RSI og Donchian Channel. Bollinger Bands signaliserer også at vi kan få store kursutslag. Dette sammen med at Air France KLM aksjen er inne i en fallende trendkanal gjør at vi forventer videre kursfall.

Air France KLM nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *