Teknisk analyse av AKRBP - 191021 aker bp
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AKRBP – 191021

Er det på tide å sikre gevinster i Aker BP. Etter en sterk kursoppgang på kort tid er det nok flere som vurderer det. Se teknisk analyse av Aker BP aksjen.

Middelslang kursutvikling

Kursen til oljeselskapet Aker BP har brutt opp gjennom taket i en stigende trendkanal som strekker seg tilbake til mars 2020. Dette bruddet har blitt etablert siden vi har fått tre hele candlesticks på oversiden at motstanden i taket. På oversiden er det ingen teknisk motstand, og det begynner å bli langt ned til den tekniske motstanden vi har ved 281,60 kr. Det er også støtte fra taket i trendkanalen, men siden dette ikke har blitt grundig testet kan vi stille spørsmålstegn på hvor sterkt dette er.

Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er naturlig nok stor etter at vi har hatt en kraftig kursoppgang på kort tid i Aker BP aksjen. Gjennomsnittene i MACD er på høye nivåer, og disse er i ferd med å flate ut. Det samme kan vi si om den tekniske indikatoren RSI. Dette i seg selv er ikke salgssignaler, men det kan være verdt å se på disse som signaler om at aksjen kan være overkjøpt.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

analyse aker bp 191021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan en stigende sekundærtrend har sendt kursen til Aker BP ut av den langsiktige trendkanalen. Som nevnt har det blitt dannet få tekniske støtter i løpet av denne oppgangen, og den potensielle støtten fra taket i trendkanalen ser svak ut. Vi tror at flere tradere og investorer kan begynne å se muligheten til å sikre gevinster. Vi er derfor avventende til videre kursutvikling. Som nevnt har vi ingen eksplisitte salgssignaler, men vi følger med på MACD og RSI.

Aker BP nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

twelve + 10 =