Teknisk analyse av ALB - 191021 albemarle corp
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ALB – 191021

Får vi snart en ny all time high for Albemarle Corp? Flere tekniske indikatorer har gitt kjøpssignaler. Les mer i teknisk analyse av Albemarle aksjen.

Middelslang kursutvikling

Albemarle Corp aksjen er inne i en stigende trendkanal, men det har den siste tiden blitt etablert en fallende sekundærtrend etter at aksjen reagerte ned fra motstanden i taket av hovedtrenden. I samme periode har det også blitt etablert en teknisk støtte ved $218,26 og en motstand ved $238,63. Utover disse er det først og fremst tak og gulv i trendkanalene som er motstand og støtte for aksjekursen til Albemarle.

Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands har i en kort periode vært liten, og den er nå i ferd med å utvides. Det er ofte et signal om at volatiliteten vil ta seg opp fremover. MACD har gitt et kjøpssignal i form av en crossover hvor det korte gjennomsnittet har brutt opp over både det lange gjennomsnittet og 0-linjen. Den tekniske indikatoren RSI har også gitt et kjøpssignal for Albemarle aksjer ved at motstanden fra de lavere toppene har blitt brutt.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

analyse albemarle 191021
Charts fra TradingView.

Aksjekursen har nylig brutt opp gjennom det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager, og i tillegg har det blitt etablert en ny 4-ukers høy, noe som har gitt et kjøpssignal fra Donchian Channel indikatoren. Videre kan vi også se at det korte gjennomsnittet har brutt opp gjennom det mellomlange gjennomsnittet i et golden cross.

Det har kommet kjøpssignaler for Albemarle aksjen fra MACD, RSI, Donchian Channel og glidende gjennomsnitt. Får vi et brudd på den fallende sekundærtrenden er det sannsynlig at vi får en ny toppnotering for aksjen. Det kan i så fall være starten på en ny stigende trendkanal med høyere stigningstakt.

Albemarle Corp nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *