Teknisk analyse av ALO - 191021 alstom
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ALO – 191021

Kursfallet til Alstom kan snart være over. Les mer om hva du bør følge med på i vår tekniske analyse av Alstom aksjen.

Middelslang kursutvikling

Alstom aksjen er inne i en fallende trend som begynte i slutten av april. Innenfor denne trenden har avstanden mellom toppene og bunnene avtatt, noe som igjen har gitt oss en fallende kileformasjon. Dette er en vendeformasjon som kan være et signal om at den fallende trenden er i ferd med å avsluttes. Siden midten av september og frem til i dag har det blitt etablert en teknisk støtte ved €30,35. Støtten har nylig blitt testet og aksjekursen har reagert opp, noe som har gitt oss et brudd på motstanden i kileformasjonen. Bruddet er ennå ikke etablert, og aksjekursen er fortsatt innenfor den fallende trendkanalen.

Det kan se ut til at vi har en squeeze i Bollinger Bands, noe som betyr at vi kan få store kursutslag og økt volatilitet fremover. Gjennomsnittene i MACD er under 0-linjen, men det har blitt satt høyere bunner, noe som er positivt. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper. Denne er nå brutt, noe som er et kjøpssignal for Alstom aksjen. Vi har også fått en støtte fra høyere bunner.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

analyse alstom 191021
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet kan vi se at bruddet på motstanden i den fallende kileformasjonen kan bli etablert i løpet av kort tid. I dette området har vi også motstand fra det mellomlange gjennomsnittet på 20 dager. Over dette har vi motstand ved €32,74, taket i den fallende trendkanalen og fra det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager. Får vi et brudd på disse, vil det også trigge et kjøpssignal fra Donchian Channel.

Vi er avventende til Alstom aksjen på kort sikt, grunnen til det er at den er inne i en fallende trend. Samtidig er dette en av aksjene vil følger med på fremover. Vi har allerede fått et kjøpssignal fra RSI, og utviklingen i MACD ser lovende ut. Potensialet fra den fallende kileformasjonen er en kursoppgang mot €40. Brudd på den fallende trenden og ny 4-ukers høy i Donchian Channel kan fungere som kjøpssignaler.

Alstom nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *