Teknisk analyse av MO - 191021 altria group
Tekniske analyser

Teknisk analyse av MO – 191021

Vi har blandede signaler i chartet til Altria Group, noe som gir risiko. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Altria Group aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Altria Group har nylig gjennomført en test av gulvet i den stigende trenden den er inne i, i tillegg har den også testet støtte fra taket i en fallende triangelformasjon. Kursen har reagert opp fra denne, og bruddet er dermed etablert. Det skal tilsi at vi kan forvente videre kursoppgang. Aksjekursen har motstand ved €47,28, gjennomsnittslinjen i trendkanalen og ved €48,99. Motstanden ved €47,28 har nettopp blitt testet og aksjekursen har reagert ned fra denne. Slik vi ser det, er dette en god grunn til forsiktighet.

Ytterbåndene i Bollinger Bands har utvidet seg, noe som betyr at vi er inne i en periode med høyere volatilitet. I MACD har vi fått et signal i form av en crossover ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Det korte gjennomsnittet er fortsatt under 0-linjen, og det ser ut til å flate ut. I RSI har vi en motstand fra lavere topper og indikatoren har nettopp reagert ned fra denne.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

analyse altria group 191021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til Altria Group er i ferd med å teste støtten fra det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager. Vi kan også se at aksjekursen har reagert ned fra motstanden ved $48,99. I Donchian Channel har 4-uker høy blitt lavere, noe som får frem den negative tendensen på kort sikt.

Vi har fått brudd opp fra en triangelformasjon, noe som er positivt. Samtidig har RSI reagert ned fra en motstand, og i MACD ser gjennomsnittene ut til å flate ut. Vi er derfor avventende til videre kursutvikling for Altria Group aksjen. På kort sikt ser vi det som sannsynlig at aksjekursen kan komme ned å teste støtten i gulvet av trendkanalen.

Altria Group nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *