AqualisBraemar teknisk analyse anbefaling kursmål analyser tips kjøpe 2210121
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AQUA – 221021

Flere tekniske indikatorer har gitt kjøpssignaler for AqualisBraemar. Det kan bety at aksjekursen vil løfte seg ytterligere. Se teknisk analyse av AqualisBraemar aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til AqualisBraemar er inne i en lengre stigende trend, men har siden midten av juni 2021 i stor grad beveget seg på undersiden av gjennomsnittslinjen innenfor trenden. Ser vi tilbake til november kommer det frem at aksjen også har beveget seg sidelengs i en periode. Her har det blitt etablert tekniske støtter ved 7,60 kr, 8,05 kr, 8,85 kr, 9,25 kr, og fra tidligere topp ved 10,70 kr. Aksjekursen beveger seg nå på oversiden av støtten ned 10,70 kr og over gjennomsnittslinjen i trendkanalen.

I midten av oktober fikk vi en crossover ved at det korte gjennomsnittet krysset over det lange gjennomsnittet i MACD. Samtidig krysset begge gjennomsnittene opp over 0-linjen i den tekniske indikatoren. I RSI har det blitt etablert en støtte fra høyere bunner og dette er et positivt signal for videre kursutvikling til AqualisBraemar aksjen. I Bollinger Bands har vi hatt en squeeze og potensialet for økt volatilitet er nå i ferd med å bli tatt ut.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling aqualisbraemar aksjen kursmål 221021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det ble etablert en ny 4-ukers høy 19. oktober, noe som gav et kjøpssignal for AqualisBraemar aksjen fra Donchian Channel indikatoren. Videre kan vi se hvordan aksjekursen nå er på oversiden av støtten fra tidligere topp og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Dette er kun intradag, noe som betyr at bruddet opp ikke er etablert.

Vi har brukt glidende gjennomsnitt på 10, 20 og 50 dager i denne analysen siden disse tidligere har fungert som teknisk støtte og motstand. Det korte gjennomsnittet har brutt opp over det mellomlange gjennomsnittet, noe som har gitt et kjøpssignal i form av et golden cross.

Det er flere positive signaler i chartet til AqualisBraemar, noe som øker sannsynligheten for videre kursoppgang innenfor den lengre stigende trenden. Aksjen har over en periode beveget seg på undersiden av gjennomsnittslinjen i trendkanalen, noe som kan ha ført til at den har et potensielt sterkt momentum oppbygget. Det er ingen motstand på oversiden, bortsett fra taket i trendkanalen. Det er nå ved 12,45 kr. En god tilnærming kan være å kjøpe på dager aksjekursen faller.

AqualisBraemar nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *