Teknisk analyse av 00175 - 251021 geely aksjen
Tekniske analyser

Teknisk analyse av 00175 – 251021

Vil den positive trenden fortsette for Geely? Aksjen tester nå en viktig motstand i den stigende trenden. Se mer i teknisk analyse av Geely aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Geely er inne i en stigende trend, og etter at den har fullført en test av støtten i gulvet av denne er den nå i ferd med å teste motstanden i trendens gjennomsnittslinje. Aksjekursen har nå brutt opp over denne, men dette bruddet er kun intradag, så følgelig er det ikke etablert.

Det korte gjennomsnittet i MACD brøt opp over det lange gjennomsnittet i midten av oktober. Det har nå fortsatt over 0-linjen og det lange gjennomsnittet kan følge opp forutsatt at vi får videre oppgang de nærmeste par dagene. RSI har brutt en motstand fra lavere topper. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er relativt stor, noe som kan være et signal om at volatiliteten begynner å bli tatt ut.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling geely aksje analyse anbefaling 251021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling med candlesticks kan vi se at det har kommet et kjøpssignal fra den tekniske indikatoren Donchian Channel. Det har også kommet et kjøpssignal fra et golden cross mellom det korte gjennomsnittet på 10 dager og det mellomlange gjennomsnittet på 20 dager.

Tendensen til Geely aksjen er positiv på både kort og lang sikt. Et brudd på motstanden i gjennomsnittslinjen av trendkanalen vil være et bullish signal om at aksjekursen på sikt kan teste motstanden ved HK$28,05, HK$30,60 og taket i den stigende trendkanalen. Å kjøpe aksjen på dager den faller kan være en god tilnærming.

Geely nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *