Teknisk analyse av TLRY - 251021 tilray
Tekniske analyser

Teknisk analyse av TLRY – 251021

Fant Tilray bunnen ved $10,00, og vil siste tids oppgang fortsette? Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Tilray aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Tilray har lenge beveget seg innenfor en fallende trendkanal. Aksjen testet støtten brøt nylig ned gjennom støtten ved $10,81, men etter å ha satt en bunn ved $10,07 har den nå reagert opp gjennom $10,81 nivået. På kort sikt ser det ut til at kursen til Tilray aksje har toppet ut og at vi kan få en test av dette støttenivået.

MACD har gitt et kjøpssignal i form av en crossover, men siden gjennomsnittene ser ut til å flate ut uten å krysse 0-linjen vil nok dette være lite verdt. I RSI er det høyere bunner, noe som gir en støtte. Bollinger Bands er i ferd med å trekke seg sammen, og det kan på sikt gi en squeeze.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling tilray aksje analyse anbefaling 251021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det har kommet et salgssignal fra Donchian Channel etter at det ble satt ny 4-ukers lav. Den øvre linjen i den tekniske indikatoren er også på vei ned, noe som bekrefter den fallende trenden for aksjen.

Falltakten til Tilray aksjen har avtatt, men den lengre trenden er fortsatt fallende. Dermed er vi avventende til videre kursutvikling. Aksjen har falt mye, noe som gjør at vi ikke velger shorting. Før vi vil vurdere å investere i aksjen må den fallende trenden ha blitt brutt.

Tilray nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *