Teknisk analyse av GLNG - 261021 golar lng
Tekniske analyser

Teknisk analyse av GLNG – 261021

Er oppgangen over for Golar LNG eller har vi bare en kortsiktig konsolidering av aksjekursen? Se mer i vår tekniske analyse av Golar LNG.

Middelslang kursutvikling

Golar LNG har beveget seg innenfor en stigende trendkanal som strekker seg tilbake til september 2020. I august testet aksjekursen gulvet i denne trendkanalen, og det har nå blitt etablert en stigende sekundærtrend som har løftet kursen til Golar LNG aksjen opp over gjennomsnittslinjen i den lengre trenden. Aksjekursen har også tradet mellom en teknisk støtte ved $13,06 og en teknisk motstand ved $13,91. På oversiden er det lite motstand før taket i den lange stigende trendkanalen ved $15,30, mens vi har teknisk støtte ved $11,50 og gulvet i trendkanalen.

Den tekniske indikatoren MACD har gitt et kortsiktig salgssignal i form av en negativ crossover, men dette kan raskt bli en bekreftelse på den stigende trenden aksjen er inne i. RSI tester en motstand fra lavere topper, og et brudd på dette vil være et solid kjøpssignal for Golar LNG. RSI har også støtte fra høyere bunner. Ytterbåndene i Bollinger Bands trekker seg sammen, det kan bety at vi er i ferd med å få en konsolidering av aksjekursen til Golar LNG.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling golar lang aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til Golar LNG brøt ned gjennom det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager og testet støtten i det mellomlange gjennomsnittet på 20 dager. Aksjekursen har nå brutt opp gjennom det korte gjennomsnittet igjen. Ved motstanden ved $13,91 har vi nå også gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden, altså er dette en sterk motstand. Intradag har aksjekursen nærmet seg dette nivået, og på kort sikt bør det bli gjennomført en test av denne motstanden.

Det er et positivt bilde for Golar LNG på både kort og lengre sikt, men samtidig beveger aksjekursen seg innenfor en sterk støtte og en sterk motstand. Dette sammen med sammentrekning i Bollinger Bands kan bety at vi får ytterligere konsolidering i aksjekursen på kort sikt. Tidlige signaler for videre oppgang eller en korrigering kan sannsynligvis komme fra MACD eller RSI. Ved en korrigering ned anser vi det for å være en god anledning til å vekte opp i Golar LNG aksjer.

Golar LNG nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *