Teknisk analyse av GNFT - 261021 genfit
Tekniske analyser

Teknisk analyse av GNFT – 261021

Det meste tekniske tyder på at aksjekursen til Genfit skal fortsette nedover. Les mer i vår tekniske analyse av Genfit aksjen.

Middelslang kursutvikling

Genfit er inne i en svakt fallende trend, noe som kan være et signal om at aksjekursen er i ferd med å bunne ut etter å ha utviklet seg svakt over en lengre periode. Aksjen beveger seg også innenfor en teknisk støtte ved €3,09 og en teknisk motstand ved €3,538. Kursen har nylig testet motstanden i trendkanalens gjennomsnittslinje og reagert ned fra denne.

I den tekniske indikatoren MACD er begge gjennomsnittene under 0-linjen, og det korte gjennomsnittet er under det lange gjennomsnittet. Dette bekrefter den negative trenden for Genfit aksjen. I RSI har vi en støtte fra lavere bunner og en motstand fra lavere topper. Bollinger Bands signaliserer en squeeze, noe som kan gi oss høyere volatilitet fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling genfit aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling ser vi at den tekniske indikatoren Donchian Channel har gitt et salgssignal. Videre kan vi også se at aksjekursen har brutt ned gjennom alle de tre glidende gjennomsnittene på 10, 20 og 50 dager. Motstanden i det mellomlange gjennomsnittet på 20 dager har også blitt testet grundig, noe som tilsier at denne motstanden er sterk.

Vi anser ikke Genfit for en god kandidat til shorting siden nedsiden virker ganske begrenset. Samtidig er det heller ikke en kjøpskandidat da det meste ser negativt ut for aksjen.

Genfit nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *