Teknisk analyse av GSK - 261021 glaxosmithkline
Tekniske analyser

Teknisk analyse av GSK – 261021

Det er flere signaler i chartet til GlaxoSmithKline som tilsier at oppgangen kan fortsette. Les mer i vår tekniske analyse av GlaxoSmithKline aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til GlaxoSmithKline er inne i en stigende trend som startet etter at aksjen bunnet ut i februar/mars 2021. Etter at aksjen toppet ut i slutten av august når vi fikk en test av motstanden i taket av trendkanalen har kursen falt ned mot gulvet i trendkanalen. Denne støtten har blitt grundig testet over en kortere periode. I samme periode har vi også fått tester av den tekniske støtten ved 1364,60 GBX og motstanden ved 1427,00 GBX. Aksjekursen er nå på oversiden av 1427 GBX nivået, altså fungerer denne som støtte. Bruddet er ikke etablert.

I forbindelse med testen av støtte i trendgulvet fikk vi et kjøpssignal fra den tekniske indikatoren MACD ved at det korte gjennomsnittet krysset opp over det lange gjennomsnittet. Det korte gjennomsnittet er nå på oversiden av 0-linjen, noe som er et positivt signal for GlaxoSmithKline aksjen. I RSI har det blitt etablert en støtte fra høyere bunner, noe som også er et bullish signal for aksjen på kort sikt. Den tekniske indikatoren Bollinger Bands viser en squeeze, noe som åpner opp for at vi kan få høyere volatilitet og større kursutslag fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling glaxosmithkline aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til GlaxoSmithKline har gjennomført en grundig test av gulvet i den lange trendkanalen. Vi kan også se at kursen nå har brutt ut av den fallende sekundærtrenden, noe som er et bullish signal for videre kursutvikling. Det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har brutt opp over det lange gjennomsnittet på 20 dager, og aksjekursen har også brutt over det lengste gjennomsnittet på 50 dager og motstanden ved 1427 GBX.

Chartet til GlaxoSmithKline ser lovende ut på kort og lengre sikt. Det har blitt gjennomført en grundig test av støtten i trendgulvet og vi har brudd på fallende sekundærtrend. Det har kommet flere kjøpssignaler fra de tekniske indikatorene, noe som er et signal om at vi kan forvente videre oppgang på både kort og lang sikt.

GlaxoSmithKline nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *