Teknisk analyse av NANOV - 261021 nordic nanovector
Tekniske analyser

Teknisk analyse av NANOV – 261021

En vimpelformasjon indikerer at Nordic Nanovector aksjen kan stige til 32,50 kr. Les mer om kursutviklingen og hva du bør følge med på i teknisk analyse av NANOV.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Nordic Nanovector er inne i en stigende trendkanal som strekker seg tilbake til mars 2020. Taket i denne trendkanalen har blitt testet flere ganger, gulvet har derimot ikke blitt testet. Gjennomsnittslinjen i trendkanalen har flere ganger fungert som en viktig støtte og motstand for aksjekursen til Nordic Nanovector. Vi fikk nylig en reaksjon opp fra gjennomsnittslinjen, og aksjen trader nå mellom støtten ved 26,30 kr og motstanden ved 27,68 kr. Det har blitt satt høyere bunner og lavere topper, noe som gir oss en vimpelformasjon. Dette er en fortsettende formasjon som ofte signaliserer videre kursoppgang.

Begge gjennomsnittene i MACD har holdt seg over 0-linjen siden begynnelsen av september, men vi kan se at vi står i fare for å få en crossover hvor det korte gjennomsnittet bryter ned gjennom det lange. Det kan gi oss et salgssignal på kort sikt. I RSI peker indikatoren ned, og her har vi en støtte fra høyere bunner. Bollinger Bands er i ferd med å utvides, noe som er et signal om at vi er inne i en periode med høyere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling nordic nanovector aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling med candlesticks kommer vimpelformasjonen tydeligere frem. Her kan vi også se at i forbindelse med etablering av formasjonen fikk vi et kjøpssignal fra Donchian Channel etter at det ble satt ny 4-ukers høy. Videre kan vi se at aksjekursen intradag er på undersiden av det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager.

Vimpelformasjoner er som regel tydelige signaler på at aksjekursen vil fortsette i samme retning som den hadde før formasjonen ble etablert. Det skal tilsi at vi kan forvente oss videre oppgang, men det kan være smart å vente på et brudd opp som bekrefter den tekniske formasjonen. Får vi dette har vi et kjøpssignal med et potensielt kursmål på 32,50 kr. Det vil i så fall også være et signal om at vi kan få en ny stigende trend med raskere stigningstakt.

Nordic Nanovector nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

four × two =