Teknisk analyse av NOM - 261021 nordic mining
Tekniske analyser

Teknisk analyse av NOM – 261021

Kursen til Nordic Mining har lenge beveget seg under gjennomsnittslinjen i en stigende trend. Skal den nå stige raskere? Les mer i teknisk analyse av Nordic Mining aksjen.

Middelslang kursutvikling

I begynnelsen av mars 2020 bunnet kursen til Nordic Mining ut, og det ble etablert en stigende sekundærtrend. Kursen til NOM aksjen har fortsatt utviklingen innenfor denne, noe som har ført til at den langsiktige fallende trenden er brutt. Siden midten av mars 2020 har aksjekursen beveget seg rundt gjennomsnittslinjen i den nye stigende trenden. Gjennomsnittslinjen har vist seg å være en viktig teknisk støtte og motstand, aksjekursen er over gjennomsnittslinjen, noe som betyr at denne når er en støtte. I tillegg har aksjekursen støtte ved 2,54 kr og 2,88 kr. Motstand finner vi ved 3,20 kr og fra taket i trendkanalen som nå er ved 3,50 kr.

Det har kommet flere crossovers fra MACD, men siden aksjekursen har så svak stigningstakt tolker vi dette som støy. Langt viktigere er det at begge gjennomsnittene i den tekniske indikatoren holder seg over 0-linjen. Det er en bekreftelse på den stigende trenden. I RSI har vi en motstand fra lavere topper og en støtte fra høyere bunner. RSI er i ferd med å bryte ned gjennom støtten. Det vil kunne gi et kortsiktig salgssignal. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er relativt liten, noe som tyder på at vi kan ha en squeeze og forvente oss økt volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling nordic mining aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at vi har fått et kjøpssignal fra den tekniske indikatoren Donchian Channel. Samtidig har aksjekursen også brutt ned gjennom gjennomsnittet i denne tekniske indikatoren, noe som tyder på at dette kan være et falsk signal. De siste par dagene har aksjekursen også testet støtten fra det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager.

Den lengre utviklingen til Nordic Mining er positiv, og aksjen skal ha sterk støtte fra både gjennomsnittslinjen i trendkanalen og fra det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager. Dersom aksjekursen skulle fortsette å reagere ned mot disse nivåene tror vi at det kan være gode nivåer for å kjøpe langsiktige posisjoner i Nordic Mining aksjer.

Nordic Mining nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *