Teknisk analyse av OGZDL - 261021 gazprom
Tekniske analyser

Teknisk analyse av OGZDL – 261021

Et brudd ut av den stigende trendkanalen vil være et signal om raskere stigningstakt for Gazprom. Les mer om kursutviklingen i teknisk analyse av Gazprom aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Gazprom tester nå motstanden i taket av en lengre stigende trendkanal som strekker seg tilbake til november 2020. Kursen til Gazprom aksjen brøt opp over gjennomsnittslinjen i trendkanalen i begynnelsen av september, og i denne perioden ble det også etablert støttenivåer ved $8,87 og $9,47. Kort tid etter fikk vi et brudd på taket i trendkanalen, men dette bruddet ble ikke etablert.

Den tekniske indikatoren MACD gav et kortsiktig salgssignal i midten av oktober, men vi kan nå se at det korte gjennomsnittet flater ut. Det kan gi oss en positiv crossover og en bekreftelse på den stigende trenden. RSI har reagert opp fra en støttet fra høyere bunner. I Bollinger Bands er det liten avstand mellom ytterbåndene, noe som kan være et signal om at vi har en squeeze og kan forvente økt volatilitet fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling gazprom aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til Gazprom har brutt opp gjennom taket i den lange stigende trendkanalen. Aksjekursen har også nylig testet støtten fra de glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager. Kursen er nå på oversiden av disse igjen. Kursen til Gazprom har lite motstand på oversiden om vi ser bort fra 4-ukers høy rundt $11,00. Et brudd opp gjennom denne motstanden vil trigge et kjøpssignal fra Donchian Channel.

Gazprom aksjen ser positiv ut på både kort og lang sikt. RSI har gitt et kortsiktig kjøpssignal, og det samme kan vi innen kort tid få fra både MACD og Donchian Channel. Et etablert brudd på den stigende trenden vil signalisere raskere stigningstakt. Vi synes Gazprom aksjen fremstår som en god kjøpskandidat.

Gazprom nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *