Teknisk analyse av ZAP - 261021 zaptec
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ZAP – 261021

En vimpelformasjon kan gi Zaptec aksjen et kortsiktig løft, noe som igjen kan etablere en stigende trend. Les mer om kursutviklingen i teknisk analyse av Zaptec.

Middelslang kursutvikling

I store deler av 2021 har aksjekursen til Zaptec tradet mellom en teknisk støtte ved 38,50 kr og en teknisk motstand ved 69,70 kr. Fra februar og fremover var utviklingen klar negativ og det ble etablert en fallende trendkanal, men aksjekursen brøt ut fra denne i slutten av august. Her fikk aksjekursen et kraftig løft opp mot motstanden ved 38,50 kr, men har siden falt tilbake, og er nå mellom støtten ved 50 kr og motstanden ved 52 kr. På vei ned har det blitt dannet en kileformasjon. Dette er en vendeformasjon som ofte signaliserer av den fallende tendensen er over.

Begge gjennomsnittene til MACD er nå under 0-linjen, dette er negativt, men det ser ut til at disse er i ferd med å flate ut. Det kan tyde på at vi er i ferd med å få et trendskifte for Zaptec aksjen. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper. Denne er i ferd med å bli brutt, og det vil i så fall være et kjøpssignal. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands har vært liten, men er i ferd med å utvides. Det kan være et signal på at vi kan vente oss større kursutslag på kort sikt.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling zaptec aksje 261021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til Zaptec tester et viktig støtte- og motstandsnivå. Her har vi det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager, motstanden i taket av vimpelformasjonen og 52,00 kr. Vi kan også se at støtten ved 50 kr har blitt testet. Et brudd ut av motstanden i vimpelformasjonen vil være et signal om at kursen i første omgang kan stige opp mot 62 kr. Dette vil i så fall kunne etablere en høyere bunn, noe som igjen kan resultere i en ny stigende trendkanal.

Zaptec nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *