Teknisk analyse av AstraZeneca - 271021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AstraZeneca – 271021

I chartet til AstraZeneca er det flere signaler om at oppgangen vil fortsette på både kort og lang sikt. Se teknisk analyse av AstraZeneca aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjen til AstraZeneca har siden mars beveget seg innenfor en stigende trendkanal. I månedsskiftet juni/juli fikk vi en test av taket i denne, og aksjekursen falt så ned til støtten ved 8067 GBX. Frem til slutten av september tradet AstraZeneca aksjen mellom denne støtten og motstanden ved 8682 GBX. Aksjen brøt så opp gjennom motstanden og har testet støtte og motstand fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen, og motstanden ved 9071 GBX. Intradag har aksjekursen nå brutt opp gjennom både motstand ved 9071 GBX og gjennomsnittslinjen.

I den tekniske indikatoren MACD har vi fått en positiv crossover ved at det korte gjennomsnittet har krysset over det lange gjennomsnittet. Dette har skjedd på oversiden av 0-linjen, og er dermed både et kjøpssignal og en bekreftelse på den stigende trenden. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper, og etter en test av støtten fra høyere bunner er denne nå brutt. Dette er nok et kjøpssignal for AstraZeneca aksjen. I Bollinger Bands har vi antydning til squeeze, noe som kan være et signal om større kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling astrazeneca aksjen analyse 271021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at bruddet opp gjennom gjennomsnittslinjen i trendkanalen har trigget et kjøpssignal fra Donchian Channel indikatoren. Vi har også fått et kjøpssignal for AstraZeneca aksjen i form av et golden cross ved at det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har krysset opp over det lange glidende gjennomsnittet på 20 dager.

Aksjen til AstraZeneca ser ut som en god kjøpskandidat. På oversiden er det kun motstand fra taket i trendkanalen. Teknisk støtte har vi ved gjennomsnittslinjen i den stigende trenden og fra 8998 GBX nivået. MACD har gitt kjøpssignal og bekreftet den stigende trenden, og bruddet på motstanden i RSI er også et kjøpssignal. Kjøpssignaler har vi også fått fra Donchian Channel og glidende gjennomsnitt.

AstraZeneca nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *