Teknisk analyse av Repsol - 271021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Repsol – 271021

Det kan komme store kursbevegelser i chartet til Repsol. Les mer om hva du bør følge med på i vår tekniske analyse av Repsol aksjen.

Middelslang kursutvikling

Repsol er inne i en stigende trendkanal som strekker seg tilbake til slutten av oktober 2020 når aksjekursen bunnet ut ved €4,91. Fra juli og frem til september bevegde kursen til Repsol aksjen seg mellom støtten ved €8,62 og motstanden ved €9,84. Kursen brøt ut av dette området, og over gjennomsnittslinjen i den lange trendkanalen. Siden tidlig oktober har det nå blitt dannet en rektangelformasjon i chartet til Repsol aksjen. Aksjekursen tester nå støtten i denne formasjonen, og har for øyeblikket brutt ned gjennom denne.

I MACD har vi fått et salgssignal for Repsol aksjen i form av en negativ crossover. RSI har reagert ned fra en motstand fra lavere topper, og ned gjennom en støtte fra høyere bunner. Dette er også et salgssignal. De lavere toppene har også dannet en negativ divergens med de høyere toppene i aksjekursen. Dette er signal om at vi kan få store kursutslag. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er nå liten, noe som kan være et signal om at vi kan vente oss høyere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling repsol aksjen analyse 271021
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen har brutt ned gjennom støtten i rektangelformasjonen. Bruddet er ennå ikke etablert. Videre ser vi at aksjekursen også har brutt ned gjennom de glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager.

Vi er avventende til videre kursutvikling. Grunnen til dette er at en rektangelformasjon ikke gir noen indikasjoner på hvor kursen skal videre før vi har fått et brudd på enten støtte eller motstand. Et brudd på støtten kan også trigge et salgssignal fra Donchian Channel, noe som kan sende kursen ned mot €10,72. Et brudd på motstanden kan derimot åpne opp for videre oppgang til taket i den stigende trendkanalen.

Repsol nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *