Teknisk analyse av Yandex - 271021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Yandex – 271021

Etableres bruddet på motstanden i triangelformasjonen kan Yandex stige til ny all time high. Les mer om kursutviklingen i teknisk analyse av Yandex.

Middelslang kursutvikling

Yandex beveger seg innenfor en lang stigende trendkanal, men tradet i en lengre periode mellom de tekniske støttene ved $59,31 og $66,26, og den tekniske motstanden ved $72,00. Aksjen har nå brutt ut av denne tradingrangen. Kursen til Yandex aksjen hadde et brudd opp gjennom gjennomsnittslinjen i den lange trendkanalen, men har nå falt tilbake til den tekniske støtten ved $76,35. Det har blitt dannet lavere topper, noe som gir oss en fallende triangelformasjon. Dette er en formasjon som ikke angir sannsynlig retning for videre kursutvikling.

MACD gav et kortsiktig salgssignal kort tid etter at aksjekursen toppet ut, og det korte gjennomsnittet er nå på undersiden av 0-linjen. Dette er negativt, men det ser ut til at gjennomsnittet har flatet ut. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner, noe som bekrefter den lengre stigende trenden. Indikatoren har reagert opp fra denne støtten og brutt opp gjennom en motstand fra lavere topper. Dette er et kjøpssignal for Yandex aksjen. I Bollinger Bands er det liten avstand mellom ytterbåndene, det åpner opp for at det kan komme større kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling yandex aksjen analyse 271021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til Yandex har brutt opp av motstanden i triangelformasjonen intradag. Dette bruddet er følgelig ikke etablert. Blir dette bruddet etablert vil vi kunne forvente oss videre oppgang innenfor den stigende trendkanalen. Dette kan i så fall også trigge et kjøpssignal fra Donchian Channel indikatoren. Aksjekursen er nå også på oversiden av de glidende gjennomsnittene på 10, 20 og 50 dager.

På kort sikt er vi avventende til utviklingen i Yandex aksjen. Grunnen til det er triangelformasjonen. Et etablert brudd på oppsiden vil åpne opp for kursoppgang til $83, mens et brudd på nedsiden vil indikere nedgang til nivået rundt $70. Ved et brudd på oppsiden kan vi også vente oss videre kursutvikling innenfor trend, og det er ingen motstand på oppsiden, bortsett fra taket i trendkanalen.

Yandex nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *