Teknisk analyse av Zalando - 271021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Zalando – 271021

Skal Zalando stige innenfor tradingrangen eller vil vi få et kursfall som kan etablere en fallende trend. Les mer i vår tekniske analyse av Zalando aksjen.

Middelslang kursutvikling

Frem til midten av februar bevegde aksjekursen til Zalando seg innenfor en stigende trendkanal. Etter bruddet ut av denne har aksjekursen utviklet seg innenfor en tradingrange med støtte ved €77,00 og motstand ved €105,00. Kursen til Zalando aksjen testet taket i tradingrangen i juli, og i ettertid falt kursen ned til gjennomsnittslinjen hvorfra den fikk et løft opp til motstanden ved €97,54, for så å falle ned til gulvet i trendkanalen. Aksjekursen har nå beveget seg opp til den tekniske motstanden ved €82,58.

Begge gjennomsnittene i MACD er under 0-linjen, men disse peker opp etter at vi fikk en positiv crossover fra den tekniske indikatoren. I RSI har vi en motstand fra lavere topper, og indikatoren har nettopp testet denne og er på vei ned. I Bollinger Bands er det nå lavere avstand mellom ytterbåndene etter at vi har hatt en periode med høy volatilitet og store kursutslag. Dette kan på sikt gi en squeeze.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling zalando aksjen analyse 271021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det har kommet et kjøpssignal i form av et golden cross hvor det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har gått over det lengre gjennomsnittet på 20 dager. Aksjekursen har også gått over gjennomsnittet i Donchian Channel, og det kan komme et kjøpssignal fra denne tekniske indikatoren om aksjen bryter opp gjennom motstanden ved €82,58.

MACD har gitt et kjøpssignal på Zalando aksjen, og vi kan også få kjøpssignal fra RSI og Donchian Channel. Vi er smått avventende til aksjen frem til vi får bekreftelse fra RSI og Donchian Channel. Får vi dette kan vi forvente en oppgang mot gjennomsnittslinjen i tradingrangen ved €90. Får vi det ikke kan vi forvente oss videre nedgang i kursen. Det kan også føre til at vi får etablert en fallende trendkanal.

Zalando nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *