Teknisk analyse av Austevoll Seafood - 281021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Austevoll Seafood – 281021

Vil aksjekursen til Austevoll Seafood klare å bryte ut av den kortsiktige fallende trenden? Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse Austevoll Seafood.

Middelslang kursutvikling

Fra slutten av oktober 2020 har aksjekursen til Austevoll Seafood beveget seg innenfor en stigende trendkanal I juni toppet aksjekursen ut, og det ble etablert en fallende sekundærtrend. Innenfor denne fikk vi en grundig test av støtte og motstand fra gjennomsnittslinjen i hovedtrenden, før aksjekursen falt ned til gulvet i hovedtrenden. Kursen har nå reagert opp fra denne og tester taket i den fallende sekundærtrenden. Over dette har aksjekursen motstand ved 120,00 kr hvor vi også finner gjennomsnittslinjen i hovedtrenden. Aksjen har støtte fra gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden, gulvet i hovedtrenden og ved 103,60 kr.

Begge gjennomsnittene til MACD er nå på oversiden av 0-linjen, men det kan se ut til at disse er i ferd med å toppe ut. Det kan resultere i en negativ crossover hvor det korte gjennomsnittet bryter ned gjennom det lange. RSI har brutt en motstand fra lavere topper, noe som er positivt for Austevoll Seafood aksjen, men her kan vi se at indikatoren nå peker ned. RSI har støtte fra høyere bunner, denne støtten kan vi nå få en test av. Bollinger Bands indikerer at vi kan få høyere volailitet på kort sikt.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling austevoll seafood aksje analyse 281021
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at Austevoll Seafood har testet motstanden i taket av den fallende sekundærtrenden og reagert noe tilbake fra denne. Her er det det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager og støtten ved 112,50 kr som har vært viktige. Vi har fått kjøpssignaler ved at de korte glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager har krysset opp over det lange på 50 dager, og fra Donchian Channel ved at det har blitt satt en ny 4-ukers høy.

Vi er avventende til videre kursutvikling for Austevoll Seafood aksjen. Vi får blandede signaler fra de tekniske indikatoren, og aksjen er inne i en kortsiktig fallende trend. Får vi et brudd på denne kan Austevoll Seafood være interessant. Vi vil i så fall kunne vente oppgang mot neste motstand ved 120,00 kr og gjennomsnittslinjen i den stigende hovedtrenden. Et brudd ned vil derimot kunne føre til at vi får en ny test av gulvet i den stigende trenden.

Austevoll Seafood nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *