Teknisk analyse av Cameco - 281021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Cameco – 281021

Er oppgangen over for Cameco aksjen? Det er signaler i chartet om at vi kan få et kursfall på kort sikt. Les mer i vår tekniske analyse av Cameco Corp.

Middelslang kursutvikling

Etter å ha falt fra midten av juni og frem til august har aksjekursen til Cameco beveget seg innenfor en stigende trendkanal. Innenfor denne trenden har vi hatt høy volatilitet og store kursutslag. Fra midten av oktober har kursen til Cameco aksjen testet gjennomsnittslinjen i trendkanalen som støtte. Vi har nå fått et brudd ned gjennom denne, men bruddet er ennå ikke etablert. På oversiden har aksjen teknisk motstand fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen, ved $27,14 og fra taket i trendkanalen. Under finner vi teknisk støtte ved $25,08, gulvet i trendkanalen og ved $21,85.

I MACD kan vi se at det korte gjennomsnittet har toppet og kan krysse ned gjennom det lange gjennomsnittet i løpet av kort tid. Dette har skjedd tidligere i den pågående trenden, og mye av nedsiden i aksjekursen var da allerede tatt ut. RSI har testet en motstand fra lavere topper og reagert ned fra denne. Dette er negativ, og vi kan se at vi kan få en test av støtten fra de høyere bunnene. Et brudd på denne vil være et salgssignal for Cameco aksjen. Det er relativt stor avstand mellom ytterbåndene i Bollinger Bands, noe som tilsier at vi er i en periode med høy volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling cameco aksje analyse 281021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at støtten ved $25,08 og motstanden ved $27,14 har vært viktige. Gjennomsnittslinjen har også spilt en viktig rolle i denne perioden. Når vi fikk bruddet opp gjennom gjennomsnittslinjen fikk vi også et kjøpssignal fra Donchian Channel. Aksjekursen har brutt ned gjennom det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager og gjennomsnittslinjen i trendkanalen, og er nå ved støttenivået rundt $25,08.

Vi er avventende til videre kursutvikling for Cameco aksjen på kort sikt. Den stigende trenden har kun vart en kort stund. Videre har vi en svak utvikling i RSI, og kan få en test av støtten fra de høyere bunnene. Et brudd på denne kan sende aksjekursen ned gjennom støtten ved $25,08, og da er det lite støtte før trendgulvet. Vil støtten i RSI holde kan vi forvente videre oppgang, og da er det lite motstand annet enn taket i trendkanalen.

Cameco nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *