Teknisk analyse av Golden Ocean Group - 282021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Golden Ocean Group – 281021

Aksjekursen til Golden Ocean Group er inne i en fallende trend, og det er ingen signaler om at det skal snu med det første. Se vår tekniske analyse av Golden Ocean Group aksjen.

Middelslang kursutvikling

Fra november 2020 og frem til midten av september 2021 har aksjekursen til Golden Ocean Group beveget seg innenfor en stigende trendkanal. Aksjekursen har nå brutt ut av denne og det er etablert en fallende trendkanal. Både gulv og tak i denne trendkanalen har blitt testet, og etter å ha reagert ned fra motstand i taket er nå aksjekursen på undersiden av gjennomsnittslinjen. Aksjekursen tester nå støtte/motstand ved 75,50 kr. Over dette har aksjen motstand fra gjennomsnittslinjen og ved 81,40 kr, mens den har støtte fra gulvet i trendkanalen og ved 65,40 kr.

Når kursen til Golden Ocean Group aksjen toppet ut fikk vi raskt et salgssignal i form av en crossover i MACD indikatoren. Begge gjennomsnittene er nå under 0-linjen, og vi ser ingen tegn på at disse flater ut. Det er klart negativt for GOGL aksjen. RSI har også reagert ned fra en motstand fra lavere topper. Også det er negativt. Bollinger Bands er i ferd med å utvides, noe som er et signal om at volatiliteten er i ferd med å øke.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling golden ocean group aksje analyse 281021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at vi fikk et salgssignal i form av en death cross fra de glidende gjennomsnittene. Vi fikk også salgssignal Donchian Channel den 13. oktober når aksjen brøt ned gjennom gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen. Aksjen har nå reagert opp fra støtten ved 75,50 kr, og vi har ingen signaler om at kursfallet for Golden Ocean Group aksjen skal stoppe her.

Golden Ocean Group aksjen ser ut som en god kandidat for shorting. Aksjen har lite støtte før ved 65,40 kr, og er inne i en fallende trendkanal. Det har kommet negative signaler og salgssignaler fra flere tekniske indikatorer, noe som indikerer at videre kursfall er sannsynlig. Det er heller ingen signaler om at bunnen er nådd for Golden Ocean Group aksjen.

Golden Ocean Group nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

five × one =