Teknisk analyse av Scorpio Tankers - 281021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Scorpio Tankers – 281021

Det er flere signaler i chartet om at oppturen til Scorpio Tankers er i ferd med å avsluttes. Les mer om utviklingen i vår tekniske analyse av Scorpio Tankers aksjen.

Middelslang kursutvikling

I slutten av juni toppet aksjekursen til Scorpio Tankers ut ved $22,61, og etablerte en fallende trend som bunnet ut ved $14,43 i begynnelsen av august. Siden har kursen til Scorpio Tankers aksjen beveget seg innenfor en stigende trendkanal. I begynnelsen av oktober fikk vi en test av motstanden i taket av trendkanalen, aksjekursen reagerte ned til gjennomsnittslinjen som så ble testet som både støtte og motstand. Nylig falt aksjekursen ned til gulvet i trendkanalen og støtten ved $16,19, og den har nå brutt ned gjennom disse. Bruddet er så langt ikke etablert. Aksjekursen har nå teknisk støtte ved $14,43 og $12,17.

I midten av oktober fikk vi et salgssignal i form av en negativ crossover i MACD. Det korte gjennomsnittet har nå også brutt ned gjennom 0-linjen, noe som er et klart negativt signal for Scorpio Tankers aksjen. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper, denne er testet, og indikatoren har så brutt ned gjennom en støtte fra høyere bunner. Dette er et salgssignal for aksjen. I Bollinger Bands har vi hatt en squeeze, og nå utvider ytterbåndene seg, noe som tyder på at vi kan få større volatilitet og kursutslag fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling scorpio tankers aksje analyse 281021
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at aksjekursen til Scorpio Tankers har brutt ned gjennom både støtten ved $16,19 og gulvet i trendkanalen. Aksjen har også brutt ned gjennom det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager. Videre er det korte gjennomsnittet på 10 dager i ferd med å krysse det lange gjennomsnittet i et death cross. Det har også kommet salgssignaler fra Donchian Channel ved at det har blitt satt ny 4-ukers lav.

Det er et brudd ut av trend og flere negative signaler fra tekniske indikatorer, og det gjør at vi er negative til Scorpio Tankers aksjen. Aksjen har støtte ved $14,43, noe som gjør at den ikke er en veldig interessant kandidat for shorting. På sikt kan aksjen være en interessant investering, men for øyeblikket ser det ut til at aksjekursen skal fortsette ned.

Scorpio Tankers nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *