anbefaling tips Teknisk analyse av Castor Maritime - 291021
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Castor Maritime – 291021

Det er flere signaler om at den stigende trenden til Castor Maritime er en dead cat bounce. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Castor Maritime aksjen.

Middelslang kursutvikling

Castor Maritime hadde en sterk oppgang frem til midten av februar, men har siden falt kraftig tilbake. I denne perioden har aksjekursen vært inne i to fallende trender, men har brutt ut, og er nå inne i en svakt stigende trend etter å ha bunnet ved $1,86. Innenfor denne trenden har de tekniske støttene ved $2,00 og $2,16, og motstanden ved $2,62 vært viktige. Taket i trendkanalen har blitt testet, men aksjekursen er nå nede ved gulvet etter å ha brutt ned gjennom gjennomsnittslinjen. Siden testen av taket har det blitt etablert både lavere bunner og topper, noe som kan være et tegn på at vi får et trendskifte.

MACD er smått negativ, men det korte gjennomsnittet under både 0-linjen og det lange gjennomsnittet. I RSI har vi også en motstand fra lavere topper, noe som også er negativt for Castor Maritime aksjen. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er liten, noe som tyder på at vi har en squeeze, som er et signal om at vi kan forvente oss høyere volatilitet fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling castor maritime aksje 291021
Charts fra TradingView.

For enkelte tradere har det kommet salgssignaler fra Donchian Channel indikatoren. Nivåene for 4-uker høy er på vei ned, og aksjekursen er også på undersiden av gjennomsnittet til Donchian Channel. Aksjekursen fikk seg et løft i gårdagens handel, noe som sendte den opp over det lange gjennomsnittet på 50 dager. Fortsatt er det under de korte glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager.

Aksjekursen til Castor Maritime er inne i en stigende trend, men det er flere signaler om at aksjekursen kan endre retning. Vi er derfor avventende til videre utvikling. Aksjen har falt mye, og kan være volatil, vi ser derfor ikke på den som en potensiell kandidat til shorting av aksjer. Før vi anser noe potensiale i aksjen må trenden bli mer etablert.

Castor Maritime nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *