Teknisk analyse av Wacker Chemie - 291021 anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Wacker Chemie – 291021

Det er flere signaler som tilsier at oppgangen for Wacker Chemie er over på kort sikt. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Wacker Chemie aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Wacker Chemie er inne i en stigende trend, men har siden slutten av august beveget seg sidelengs innenfor den tekniske støtten ved €149,40 og den tekniske motstanden ved €161,40. Aksjen er nå under gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen. På oversiden har aksjen teknisk motstand fra gjennomsnittslinjen, €161,40, og fra taket i den stigende trendkanalen. Wacker Chemie aksjen har støtte ved €149,40, gulvet i trendkanalen og ved €142,00.

Tendensen i den tekniske indikatoren MACD har vært negativ, men det ser nå ut til at begge gjennomsnittene er i ferd med å flate ut rett over 0-linjen. I RSI har vi en motstand fra lavere topper, og et brudd på denne vil være et kjøpssignal for Wacker Chemie. Vi har også en støtte fra høyere bunner, og her vil et brudd være et salgssignal. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er avtagende, noe som først og fremst bekrefter at aksjekursen har konsolidert, men også at vi kan få høyere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling wacker chemie aksje 291021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling med candlesticks har vi glidende gjennomsnitt på 10, 20 og 50 dager, og den tekniske indikatoren Donchian Channel. Vi kan se at det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har brutt ned gjennom de lengre gjennomsnittene på 10 og 50 dager i et death cross, dette er et salgssignal. Aksjekursen er også på undersiden av samtlige gjennomsnitt. Donchian Channel har også gitt et salgssignal ved at aksjekursen er på undersiden av gjennomsnittet.

Den lange trenden er positiv for Wacker Chemie aksjen, og vi er også positive til kursutviklingen på lang sikt. På kort sikt ser vi derimot sannsynlighet for at aksjekursen skal ned mot støtten ved €149,40 eller gulvet i trendkanalen. Det har kommet flere salgssignaler fra de tekniske indikatorene. Vi tror videre at RSI kan komme med tidlige signaler om hvor aksjekursen skal videre. Som nevnt vil et brudd på motstanden være et kjøpssignal, mens et brudd på støtten vil være et salgssignal.

Wacker Chemie nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *