Teknisk analyse av Carnival - 011121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Carnival – 011121

Vil aksjekursen til Carnival få en reaksjon opp fra trendgulvet? Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Carnival aksjen.

Middelslang kursutvikling

Carnival aksjen beveger seg nå nede ved gulvet i en lengre stigende trendkanal. Fra mars til juni var aksjekursen på oversiden av trendkanalens gjennomsnittslinje, og vi hadde flere tester av motstanden i taket av trendkanalen. Vi hadde flere brudd, men ingen av disse ble etablert. Kursen til Carnival aksjen har nå støtte fra gulvet i trendkanalen og ved $19,14, mens vi finner teknisk motstand ved $24,57 og fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen.

I begynnelsen av oktober fikk vi en negativ crossover i MACD hvor det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene er nå på undersiden av 0-linjen, men det kan se ut til at de er i ferd med å flate ut. RSI har brutt ned gjennom en støtte fra høyere bunner, og dette bekreftet salgssignalet fra MACD. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands holder seg jevnt, noe som tyder på stabil volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling carnival aksje 011121
Charts fra TradingView.

Den tekniske indikatoren Donchian Channel har gitt et salgssignal, men som vi kan se er aksjekursen i ferd med å bryte motstanden fra det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager. Vi kan også se at det har kommet et salgssignal fra det mellomlange gjennomsnittet på 20 dager som har brutt ned under det lange gjennomsnittet på 50 dager.

Selv om den lange trenden er positiv for Carnival er vi avventende til aksjen. Det har kommet flere salgssignaler som kan tyde på at aksjekursen skal teste støtten i gulvet av trendkanalen. Under dette er det ingen støtte før ved $19,14. Skulle støtten i trendgulvet holde kan det være en stor oppside i aksjen, og vi velger derfor å følge med på kursutviklingen.

Carnival nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *