Teknisk analyse av Caseys General Stores - 011121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Caseys General Stores – 011121

Det er flere gode grunner til å følge med på kursutviklingen til Caseys General Stores aksjen fremover. Se hva du bør følge med på i teknisk analyse av Caseys General Stores.

Middelslang kursutvikling

Frem til midten av mai har aksjekursen til Caseys General Stores beveget seg innenfor en stigende trend. Kursen har så brutt ned gjennom støtten i denne, og har nå etablert en fallende trendkanal. Både tak og gulv har blitt testet som motstand og støtte, men siden begynnelsen av september er det gjennomsnittslinjen som har vært en viktig støtte og motstand for aksjekursen. Videre har $184,96 og $192,58 fungert som teknisk støtte og motstand. Aksjekursen er nå på oversiden av gjennomsnittslinjen i den lange fallende trendkanalen.

I begynnelsen av oktober krysset det korte gjennomsnittet i MACD over det lange i en crossover, noe som gav et kortsiktig kjøpssignal for Caseys General Stores aksjen. Gjennomsnittene nærmer seg 0-linjen, og et brudd opp over denne vil være bullish for aksjen. I RSI har vi støtte fra høyere bunner og en motstand fra lavere topper. Vi kan få en test av motstanden i løpet av kort tid. Vi har en squeeze i Bollinger Bands som indikerer at vi kan få store kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling caseys general stores aksje 011121
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til Casey General Stores har brutt opp gjennom motstanden fra gjennomsnittslinjen. Vi har også fått en test av den tekniske motstanden ved $192,58 og fra det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager. Dette bruddet førte til det vi fikk et kjøpssignal fra Donchian Channel, men aksjekursen har nå falt nye tilbake.

Caseys General Stores aksjen er en aksje vi kommer til å følge med på fremover. Aksjekursen er ennå inne i en fallende trend, men vi har kjøpssignal fra Donchian Channel. MACD kan bryte opp over 0-linjen, mens vi kan få et brudd på en motstand i RSI. Dette kan gi bekreftelser på kjøpssignalet fra Donchian Channel, og være et signal om at bunnen er satt for Caseys General Stores aksjen.

Caseys General Stores nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *