Teknisk analyse av China Everbright International - 011121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av China Everbright International – 011121

Aksjekursen til China Everbright International har falt tilbake etter en vendeformasjon. Les mer om kursutviklingen i teknisk analyse av China Everbright International aksjen.

Middelslang kursutvikling

Fra mars 2020 og frem til september 2021 var aksjekursen til China Everbright International inne i en svakt stigende trendkanal. I midten av august fikk vi et brudd på taket i trendkanalen, men dette ble ikke etablert, noe som sendte aksjekursen ned samtidig som vi fikk en teknisk motstand ved HK$5,36. I tidlig september fikk vi et nytt brudd og dette ble etablert. Aksjen toppet så ut ved HK$6,50, og det ble dannet en diamond topp formasjon. Dette er en vendeformasjon, altså et signal om at vi fikk en topp og kunne vente oss kursfall.

Vi fikk tidlig et salgssignal i form av en crossover i MACD, og begge gjennomsnittene er nå under 0-linjen. Samtidig ble det også dannet lavere topper i RSI. Dette er klart negative signaler for China Everbright International aksjen. Vi kan også se at ytterbåndene i Bollinger Bands er i ferd med å utvides, det er et signal om at vi får høyere volatilitet og potensielt større kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling china everbright international aksje 011121
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at bruddet på støtten i diamond top formasjonen er etablert og at mye av potensialet fra formasjonen allerede er tatt ut. Det har også kommet salgssignal fra Donchian Channel i forbindelse med at det er satt nye 4-ukers lav. Aksjen har nå testet støtten ved HK$5,36, og så langt har den holdt.

En svak kursutvikling, flere salgssignaler og en vendeformasjon gjør at vi er negative til China Everbright International aksjen. Aksjen har nå flere støtter under seg, og med siste tids kursfall kan det være interessant å følge med på kursutviklingen om kursen skal snu opp. Uansett må vi se en bedring i tekniske indikatorene før en investering eller trade er aktuell.

China Everbright International nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *