Teknisk analyse av China Gas Holdings - 011121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av China Gas Holdings – 011121

Aksjekursen til China Gas Holdings har falt kraftig den siste tiden, og det er ingen signaler om at det skal snu. Les mer i teknisk analyse av China Gas Holdings aksjen.

Middelslang kursutvikling

Frem til midten av april var aksjekursen til China Gas Holdings inne i en stigende trendkanal. Denne er nå brutt og det har blitt etablert en fallende trendkanal. Fra midten av juni og frem til begynnelsen av oktober utviklet aksjekursen seg tilnærmet sidelengs mellom den tekniske støtten ved HK$21,86 og den tekniske motstanden ved HK$24,02. Kursen til China Gas Holdings aksjen har brutt ned gjennom støtten og har etablert en foreløpig bunn ved HK$18,46.

Den tekniske indikatoren MACD har over lengre tid hatt en negativ utvikling og begge gjennomsnittene befinner seg på undersiden av 0-linjen. Det er en bekreftelse på den negative trenden aksjen er inn i. Samme negative tendens kan vi også se i RSI hvor det over lengre tid har blitt etablert lavere topper. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands har utvidet seg siste tiden, noe som er et signal om at aksjen har høyere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling china gas holdings aksje 011121
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen nylig har testet motstanden fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen og fra det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager. Kursen har nå reagert ned fra disse, noe som kan være et tegn på at vi får en test av støtten ved HK$18,46. Et brudd på denne vil kunne trigge en ny 4-ukers lav som da vil gi et nytt salgssignal fra Donchian Channel indikatoren.

Trenden er fallende for China Gas Holdings aksjen, og det er ingen signaler fra de tekniske indikatorene om at dette kommer til å snu med det første. Vi er derfor negative til aksjen. Aksjen har falt mye, noe som gjør at den heller ikke er interessant for shorting.

China Gas Holdings nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *