Teknisk analyse av DNO - 011121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av DNO – 011121

Etter en periode med kraftig kursoppgang tester DNO motstanden i trendtaket. Les mer om kursutviklingen og hva du bør følge med på i teknisk analyse av DNO aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til DNO tester nå motstanden i taket av en langsiktig stigende trendkanal. Sist vi fikk en test av taket utviklet kursen seg svakt fallende, og det er fra denne testen vi har den nærmeste støtten for DNO aksjen. Støtten finner vi ved 10,58 kr, hvor vi også har gjennomsnittslinjen i trendkanalen.

Gjennomsnittene til MACD er på høye nivåer, og vi har nettopp fått en negativ crossover. Det er et kortsiktig salgssignal for DNO aksjen. I RSI har vi hatt en støtte fra høyere bunner, og denne er nå brutt, noe som også er et salgssignal. Det er stor avstand mellom ytterbåndene i Bollinger Bands, noe som bekrefter den høye volatiliteten vi har sett den siste tiden.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling dno aksje 011121
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at DNO har gjennomført flere tester av taket i trendkanalen, både på oversiden og undersiden. Vi kan også se at vi fikk en test av det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager. Den øvre linjen i Donchian Channel har flatet ut, noe som kan være et tegn på at aksjekursen skal konsolidere.

Kursen til DNO har gått mye på kort tid, og taket i trendkanalen er en sterk motstand. Vi har også salgssignaler fra både MACD og RSI. Det er også lite støtte før ved gjennomsnittslinjen. Vi er derfor avventende til videre kursutvikling. Den lange trenden er fortsatt positiv, og ved et kursfall kan være man få god inngangskurs.

DNO nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *