Teknisk analyse av Moderna - 011121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Moderna – 011121

En squeeze i Bollinger Bands og resultatfremleggelse kan gi store kursutslag for Moderna. Les mer om kursutviklingen i teknisk analyse av Moderna.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Moderna er inne i en bred stigende trendkanal. I perioden mellom august og september fikk vi en test av motstanden i trendtaket, aksjekursen brøt også opp over motstanden, men bruddene ble ikke etablert. Aksjekursen har nå falt tilbake til den tekniske støtten ved $298,51 under gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Kursen til Moderna aksjen har reagert noe opp, og er nå i ferd med å teste den tekniske motstanden ved $352,00.

Vi har fått en crossover i MACD, noe som er et kjøpssignal for Moderna aksjen på kort sikt. Gjennomsnittene beveger seg også nærmere 0-linjen, og et brudd på denne vil signalisere at vi kan forvente videre oppgang. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper, og denne er nå brutt. Det er et kjøpssignal for Moderna aksjen. Vi har en squeeze i Bollinger Bands, noe som åpner opp for at vi kan få høyere volatilitet fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling moderna aksje 011121
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at den tekniske indikatoren Donchian Channel gav et salgssignal når aksjekursen til Moderna brøt ned gjennom støtten ved $352,00. Fallet stoppet som nevnt ved den tekniske støtten ved $298,51, og har nå beveget seg opp til motstanden ved $352,00 igjen. Her har vi også den øvre linjen i Donchian Channel, og et brudd på motstanden kan trigge et kjøpssignal fra den tekniske indikatoren. Aksjekursen har nå også kommet seg over de korte glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager.

Den lange trenden er positiv for Moderna aksjen, men på kort sikt kan det komme volatilitet i begge retninger. Vi har kjøpssignaler fra både RSI og MACD, men Moderna legger frem tall 4. november, noe som kan gi store utslag i kursen. Vi er derfor avventende til kursutviklingen på kort sikt.

Moderna nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *