Teknisk analyse av ABN AMRO - 021121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ABN AMRO – 021121

ABN AMRO har hatt en sterk kursoppgang, men er nå i ferd med å teste taket i en stigende trend. Les mer om hva du bør følge med på i teknisk analyse av ABN AMRO.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til ABN AMRO er inne i en stigende trend som startet i midten av mai 2020. Kursen toppet ut i begynnelsen av juni, hvor vi fikk en teknisk motstand ved €10,746. Dette sendte aksjen ned til gulvet i den stigende trendkanalen, og vi fikk et brudd, men etter å ha testet støtten ved €8,560 vendte aksjen tilbake til trend. Det har siden blitt etablert en stigende sekundærtrend, og kursen til ABN AMRO aksjen er nå helt oppe ved taket i den stigende hovedtrenden.

I MACD har vi fått en negativ crossover hvor det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner, mens verdien på RSI og avstand til støtten tilsier at det kan komme en korrigering i aksjekursen. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er avtagende, noe som tilsier at vi kan forvente oss lavere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling abn amro aksje 021121
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at aksjekursen til ABN ARMO brøt opp gjennom taket i hovedtrenden, men at den så falt tilbake til støtten fra det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager. Aksjekursen har siden beveget seg mellom det korte gjennomsnittet og taket i trendkanalen. Den øvre linjen i Donchian Channel har flatet ut, mens den nedre linjen beveger seg oppover mot aksjekursen.

Langsiktig ser ABN AMRO lovende ut, men på kort sikt er det flere ting å være obs på. Først og fremst er aksjekursen helt oppe ved en viktig motstand. Det er også lite støtte i umiddelbar nærhet. I tillegg har vi signaler fra MACD og RSI om at vi kan få en korrigering i kursen. Vårt inntrykk er at det kan skape gode muligheter til å kjøpe aksjer i ABN AMRO.

ABN AMRO nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *