Teknisk analyse av American Water Works - 021121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av American Water Works – 021121

Er testen av trendgulvet en kjøpsmulighet for American Water Works? Les mer om kursutviklingen og hva du bør følge med på i teknisk analyse av American Water Works aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til American Water Works er nå nede ved gulvet i en lang stigende trendkanal. I begynnelsen av september fikk vi en test av motstanden i taket av trendkanalen, og etter dette falt kursen tilbake. Vi har nå fått en teknisk motstand ved $188,75 fra denne toppen, og vi kan se at gjennomsnittslinjen i trendkanalen ble grundig testet. Aksjekursen stoppet ved den tekniske støtten på $167,74, og har siden beveget seg svakt oppover innenfor en stigende sekundærtrend/rektangelformasjon.

Etter testen av motstanden i trendtaket fikk vi raskt et salgssignal for American Water Works aksjen fra MACD. Begge gjennomsnittene i indikatoren gikk under 0-linjen, men har nå begynt å hente seg inn igjen. I RSI har vi fått en støtte fra høyere bunner, denne kan nå bli testet. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands indikerer at vi kan ha en squeeze, det vil i så fall kunne gi høyere volatilitet og store kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling american water works aksje 021121
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjen nå har beveget seg opp over de korte glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager. Kursen har også testet motstanden i det lange gjennomsnittet på 50 dager, men har så langt ikke klart å bryte opp gjennom dette. Den nedre linjen i Donchian Channel har flatet ut ved den tekniske støtten ved $167,74, det har blitt gitt et kjøpssignal fra denne tekniske indikatoren ved at det er satt en ny 4-ukers høy.

Test av trendgulv kan være gode kjøp, og dette gjelder også for American Water Works aksjen. Likevel er vi avventende på kort sikt, selv om trenden er positiv og videre utvikling innenfor denne kan ventes. Før vi vil vurdere investering i aksjen ønsker vi å se å se en bedring i de tekniske indikatorene MACD og RSI.

American Water Works nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *