Teknisk analyse av Aroundtown - 021121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Aroundtown – 021121

Aroundtown beveger seg mellom viktig støtte og motstand. Se hvilken teknisk indikator du bør følge med på for tidlige signaler i teknisk analyse av Aroundtown aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Aroundtown har siden midten av november 2020 beveget seg innenfor en svakt stigende trendkanal. I midten av august fikk vi en test av den tekniske motstanden fra forrige topp ved €6,918 og taket i trendkanalen. Siden har aksjekursen reagert ned gjennom de tekniske støttene ved €6,722, gjennomsnittslinjen i trendkanalen og €6,312. Kursfallet stoppet først ved den tekniske støtten på €5,922 og gulvet i trendkanalen. Kursen til Aroundtown aksjen har reagert noe opp, men befinner seg fortsatt nærmere trendgulvet enn gjennomsnittslinjen.

I forbindelse med at aksjekursen flatet ut fikk vi en crossover i MACD, og begge gjennomsnittene nærmet seg 0-linjen. Nå har disse igjen begynt å falle, noe som kan være dårlig nytt for videre kursutvikling. I RSI har vi en motstand fra lavere topper og støtte fra høyere bunner. Brudd på en av disse vil gi viktig signal om videre retning for aksjekursen. Med en squeeze i Bollinger Bands kan det også bli store kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling aroundtown aksje 021121
Charts fra TradingView.

I det kortsiktige chartet kan vi se at det har kommet ny 4-ukers høy, noe som har trigget et kjøpssignal fra Donchian Channel. Her fikk vi også en test av motstanden i det lange glidende gjennomsnittet på 50 dager. Nå har aksjen falt etter kjøpssignalet fra Donchian Channel, og igjen får vi ny test av de korte glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager.

Vi er avventende til videre kursutvikling for Aroundtown aksjen. MACD viser svak utvikling, og det kan være signal om at vi får en konsolidering eller en dead cat bounce. Det kan medføre en ny test av støtten ved €5,922 eller gulvet av trendkanalen. RSI har en motstand fra lavere topper, et brudd på denne kan være et mer solid kjøpssignal. Får vi derimot et brudd på støtten vil det kunne være et signal om at vi får et trendskifte.

Aroundtown nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *