Teknisk analyse av Asahi - 021121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Asahi – 021121

Asahi aksjen har nylig testet støtten i gulvet av trendkanalen og reagert opp fra denne. Les mer om kursutviklingen i teknisk analyse av Asahi Group aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Asahi beveger seg innenfor en langsiktig stigende trendkanal, og har nylig testet den tekniske støtten ved ¥4995, hvor vi også finner gulvet i den lange stigende trenden. Etter dette har aksjekursen reagert opp, men befinner seg fortsatt under den tekniske motstanden ved ¥5391 og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Over dette har aksjen motstand ved ¥5684, som var forrige topp, og fra taket i den stigende trendkanalen.

I MACD kan vi se at det korte gjennomsnittet har vendt opp etter et rapid fall, og er nå i ferd med å krysse opp over det lange gjennomsnittet. Dette vil i så fall være et kjøpssignal for Asahi aksjen. I RSI har vi en motstand fra lavere topper, og indikatoren har nettopp testet denne. Det ser ut til at RSI nå er i ferd med å reagere ned fra denne. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er relativt stor, noe som bekrefter volatiliteten vi har sett den siste tiden.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling asahi aksje 021121
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at det mellom lange gjennomsnittet på 20 dager har brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet på 50 dager. Dagen etter gjorde aksjekursen et rykk opp. Her stoppet kursen opp ved motstanden fra gjennomsnittslinjen i Donchian Channel, hvor vi også har motstanden fra det mellomlange gjennomsnittet.

På kort sikt ser det ut til at Asahi aksjen skal teste støtten ved ¥4995 og muligens også gulvet i den stigende trendkanalen. MACD kan være i ferd med å gi et kjøpssignal, men RSI har vendt ned fra en test av motstand. Aksjen har også motstand fra flere glidende gjennomsnitt. Vi fortsetter å følge med på utviklingen, og foreløpig ser et brudd på motstanden i RSI å kunne være et solid kjøpssignal.

Asahi nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *