Teknisk analyse av ASE Technology Holdings - 021121 tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ASE Technology Holding – 021121

Det kan komme store kursutslag i chartet til ASE Technology, men på grunn av en rektangelformasjon er retningen usikker. Les mer i teknisk analyse av ASE Technology Holding aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til ASE Technology Holding beveget seg lenge innenfor en stigende trendkanal, men kursen brøt ned gjennom støtten i denne etter at den toppet ut ved $9,39. Her har vi nå en teknisk motstand. Aksjekursen falt ned til den tekniske støtten ved $6,56, og har siden reagert opp i det som ser ut til å være en rektangelformasjon. På oversiden har kursen til ASE Technology Holding aksjen teknisk motstand ved $7,54.

Vi fikk tidlig et salgssignal fra MACD før den stigende trenden ble brutt, og begge gjennomsnittene brøt ned gjennom 0-linjen. Nå er derimot disse på vei opp igjen etter at MACD hadde en positiv crossover. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper, og denne er nå brutt, noe som kan være godt nytt for aksjen. I Bollinger Bands har vi en squeeze som ofte er et signal om at vi kan få høy volatilitet i aksjekursen.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling ase technology holdings aksje 021121
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at oppgangen fra støtten ved $6,56 har sendt kursen til ASE Technology Holding opp over de korte gjennomsnittene på 10 og 20 dager. Aksjekursen har også brutt opp over gjennomsnittet i Donchian Channel. Den øvre linjen i Donchian Channel nærmer seg nå taket i rektangelformasjonen, og over dette har vi den tekniske motstanden ved $7,54.

Aksjekursen til ASE Technology Holding er ikke inne i noen tydelig trend, og med en rektangelformasjon blir det vanskeligere å si hvor aksjekursen skal videre. Vi er derfor avventende til aksjen. Et brudd på motstanden i rektangelformasjon vil indikere oppgang, og dette vil også trigge et kjøpssignal fra Donchian Channel. Et brudd på støtten vil derimot være et signal om at kursen skal videre ned. Med en squeeze i Bollinger Band kan det også komme store kursutslag.

ASE Technology Holdings nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *