Teknisk analyse av Xpeng - 031121 tips kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Xpeng – 031121

Vi har flere signaler om at den siste tids kursoppgang for Xpeng er i ferd med å avsluttes. På kort sikt kan det bety kursfall, noe som kan gi kjøpsmuligheter på lengre sikt.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Xpeng er inne i en stigende hovedtrend og stigende sekundærtrend. Aksjen har motstand ved $47,96 og har nylig testet denne flere ganger. På nedsiden har kursen til Xpeng aksjer teknisk støtte fra gulv i sekundærtrend, gjennomsnittslinje i hovedtrend, og ved $38,01, gulv i hovedtrend, og $30,26. På oversiden har aksjen motstand ved nevnte $47,96, tak i hoved- og sekundærtrend, og ved $57,52.

Den stigende sekundærtrenden ble raskt bekreftet av en positiv crossover i MACD. Begge gjennomsnittene er nå på et relativt høyt nivå over 0-linjen, og viser tegn til utflating. Kjøpssignalet fra MACD ble bekreftet av RSI som brøt opp gjennom en motstand fra lavere topper. RSI viser også tegn på utflating og har en verdi på 65, som kan tyde på at aksjen er noe overkjøpt. Bollinger Bands signaliserer at vi er inne i en periode med høy volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling xpeng aksje 031121
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen har brutt ned gjennom i gulvet av den stigende sekundærtrenden, men dette er ennå ikke etablert. Her får vi også en test av støtten fra det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager. Både det korte og det mellomlange gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet på 50 dager, men siden kursen har trendet sidelengs er dette noe vi ikke vektlegger tungt.

Den lengre trenden er positiv for Xpeng aksjen, men vi ser flere signaler om at vi kan være nær en topp. Vi har derfor en salgsanbefaling på aksjen. Dette grunnlegger vi med utviklingen i MACD og RSI, som begge viser tegn til svakhet. Støtten ved gjennomsnittslinjen i hovedtrenden har vært viktig, og dette er vårt kortsiktige kursmål for de neste 4 til 6 ukene.

Dato for analyse:03.11.21
Anbefaling:Selg
Kursmål:$42,20
Tidshorisont:4 – 6 uker

Xpeng nøkkeltall

Disclaimer

Analysert av:Hans Nielsen
Eier aksjer i Xpeng:Nei

Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

9 − nine =