Freyr Battery på Pareto Securities’ Renewable Energy & Cleantech Conference kursmål anbefaling tips
Nyheter

Freyr Battery på Pareto Securities’ Renewable Energy & Cleantech Conference

I midten av oktober holdt Pareto Securities sin Renewable Energy & Cleantech Conference. Her kan du se hva Tom Einar Jensen har å si om selskapets planer.

Freyr Battery

Freyr Battery har som mål å ha en battericelleproduksjon på 43 GWh innen 2025 for å gjøre selskapet til et av de ledende innen Europa. I 2028 er det mål om en produksjon på 83 GWh, mens målet er mellom 100 og 130 GWh i 2030. Selskapet bruker etablert teknologi, men har optimalisert produksjonsprosessen.

Aksjen var på den norske unotertlisten, men ble notert på New York Stock Exchange i juli 2021 etter at det gjennomgikk et omvendt oppkjøp med SPACen Alussa Energy. Tickeren er FREY. Selskapet skal legge frem rapport for tredje kvartal 15. november.

Selskapet har ingen produksjon, men har begynt å bygge produksjonslinje i Mo i Rana. Fokuset vil nok derfor ikke være på tallene som legges frem, men på hva som sies om fremdriften i byggeprosessen og eventuelle planer for fremtiden.

Du kan registrere deg for webcall her. Presentasjonen holdes 15. november 10:30 EDT.

Kursutvikling

Fundamentale data

Artikkelforfatter eier selv aksjer i Freyr Battery. Artikkelen er ikke ment som investeringsråd.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *