Kjøpe hydrogenaksjer uten kurtasje investere hydrogen aksjer eksempler liste anbefalinger
Nyttige tips

Hydrogenaksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe hydrogenaksjer.

Hydrogenaksjer

Kjøpe Toyota aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Airbus aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Honeywell aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
kjøpe alstom aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
kjøpe royal dutch shell aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe BP aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Renault aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Nel aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje teknisk analyse anbefaling kursmål kursutvikling
slik investerer kjøpe nikola aksjer aksjeanbefaling kursmål tekniske analyser
Kjøpe Plug Power aksjer Teknisk analyse av Plug Power aksjen logo

Kjøpe hydrogenaksjer uten kurtasje

Produksjonen av energi fra fornybare energikilder er ustabil, og derfor vil det være viktig å ha mulighet til å lagre energien i perioder med høy produksjon. Det er her hydrogen kommer inn i det grønne skiftet, og vi kan se at EU har planer om store investeringer i nettopp hydrogen. Det gjør at selskap som driver enten direkte eller indirekte med hydrogen kan gi god avkastning i tiden fremover. Blant hydrogenaksjene finner du selskap som er i oppstartsfasen og etablerte aktører som har begynt å legge om driften til å også omfatte hydrogen. Dermed kan du finne mange gode inveseringsmuligheter blant hydrogenaksjene.

Vil du investere i selskap som driver direkte med, eller som kan tjene på omlegging til hydrogen kan dette i utgangspunktet gjøres på to forskjellige måter. Du kan enten kjøpe en hydrogen ETF eller investere direkte i hydrogenaksjer. Hydrogen ETF finner du på de amerikanske og tyske børsene, og det største utvalget av hydrogenaksjer finner du også i utlandet. De fleste norske meglere gir deg tilgang til handel med utenlandske aksjer, men siden de ofte tar en høy kurtasje kan det bli dyrt. Et alternativ vi anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du hydrogenaksjer – steg for steg

Hydrogen bygger på mye ny teknologi, og dette er en bransje som ennå ikke er etablert. Det betyr at det kan være stor oppside for hydrogenaksjene, men samtidig er det også stor risiko. Derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. eToro gir deg som nevnt tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser. Altså ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i hydrogenaksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å kjøpe andre typer aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe hydrogenaksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe hydrogenaksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe hydrogenaksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp hydrogenaksjer

For å kjøpe hydrogenaksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av hydrogenaksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine hydrogenaksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i hydrogen.

Hydrogenaksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe hydrogenaksjer?

Det finnes selskap som har drift relatert til hydrogen notert på Oslo Børs, men dersom du ser til utlandet vil du få langt flere investeringsmuligheter. Du bør derfor velge en megler som gir deg tilgang til handel med utenlandske aksjer. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe utenlandske hydrogenaksjer uten kurtasje.

Hvilker typer hydrogenaksjer finnes det?

Hydrogen er en fullstendig verdikjede som strekker seg fra produsenter av elektrolysører til selskap som leverer hydrogen til sluttbrukere. På vår side kan du se eksempler på forskjellige selskap som tar del i verdikjeden til hydrogen.

Er hydrogenaksjer en god investering?

EU investerer store penger i hydrogen, og det er mange som ser på hydrogen som en god langringsmetode for energi. Dette gjør at selskaper som driver med hydrogen kan gi god avkastning, og følgelig være en god investering.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *