Fusjonsenergi aksjer investere kjøpe fusjon ren energi eksempler liste selskap
Nyttige tips

Kjernekraft aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe kjernekraft aksjer.

Kjernekraft aksjer

Kjøpe Dominion Energy aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Endesa aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Cenovus Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje investere kursmål anbefalinger tekniske analyser
Kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje investere kursmål anbefalinger tips
kjøpe goldman sachs aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling tips
Kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tips tekniske analyser
Kjøpe Fortum aksjer uten kurtasje kursutvikling anbefaling kursmål tekniske analyser
Kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje teknisk analyse anbefaling kursmål kursutvikling
Kjøpe Google aksjer Alphabet aksje i Norge uten kurtasje

Uran og kjernekraft ETF

Kjøpe kjernekraft aksjer uten kurtasje

Av selskap notert på Oslo Børs er det kun Equinor som kan gi deg eksponering mot kjernekraft. Equinor har nemlig investert i Commonwealth Fusion Systems. For mange vil det være for få investeringsalternativ. Derfor er det en fordel å ha tilgang til utenlandske børser. Av selskapene som kan gi deg eksponering mot kjernekraft har du for eksempel teknologiselskapet Google som har investert i TAE Technologies. Videre har vi energiselskap som Chevron, ENN Energy Holdings og Cenovus Energy, og investeringsbanken Goldman Sachs, som utvikler egen teknologi eller har investert i kjernekraft startups.

For å kunne investere i disse selskapene trenger du som nevnt tilgang til utenlandske børser. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. Det kan nemlig bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser. Via eToro kan du investere i alle selskapene som kan gi deg eksponering mot kjernekraft vi har nevnt på denne siden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du kjernekraft aksjer – steg for steg

Energi fra fusjon er en ny teknologi, og det er derfor høy risiko å investere i selskap som gir deg eksponering mot dette. Siden det ikke er noen rendyrkede kjerneselskap som er børsnotert og tilgjengelig for investering vil du få spredd risiko siden det er investeringer i energi-, teknologi og finansselskap som kan gi deg eksponering mot kjernekraft. Dermed vil du få spredd risiko over flere sektorer, men du vil fortsatt ha selskapsrisiko om du ikke også investerer i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i kjernekraft aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe kjernekraft aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe kjernekraft aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe kjernekraft aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp kjernekraft aksjer

For å kjøpe kjernekraft aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren. Deretter trykker du på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av kjernekraft aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine kjernekraft aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i kjernekraft.

Kjernekraft aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe kjernekraft aksjer?

Ennå er det ingen børsnoterte selskaper som driver utelukkende med fusjonsenergi. Men, det er mange børsnoterte selskap som har investert i startups som skal drive med kjernekraft. På vår side kan du se eksempler på selskaper du kan investere i for å få eksponering mot den nye energiformen.

Hvilker typer kjernekraft aksjer finnes det?

Dersom vi kun skal fokusere på børsnoterte selskap har vi selskap som har investert i andre selskap som driver med fusjonsenergi, og børsnoterte selskap som driver med utvikling av kjernekraft som et mindre satsningsområde ved siden av andre satsningsområder.

Er kjernekraft aksjer en god investering?

Fusjon er en ny energiteknologi som det er forventet at skulle kunne levere helt ren energi. Teknologien er ennå ung, noe som gir høy risiko. Det åpner samtidig opp for at investering i kjernekraft kan gi god avkastning. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i kjernekraft aksjer uten kurtasje.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *