Teknisk analyse av AT&T - 281221 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AT&T – 281221

Er AT&T i ferd med å etablere en ny stigende trendkanal? En vendeformasjon i chartet kan være et signal om at dette er i ferd med å skje.

Middelslang kursutvikling

I en lengre periode bevegde AT&T aksjekursen seg innenfor en svakt stigende trend, men i midten av mai toppet kursen ut etter en test av taket i denne trenden. Frem til i dag har kursen vært fallende, og den fallende sekundærtrenden har nå blitt en fallende hovedtrend. I løpet av desember har gulvet i den fallende trenden blitt testet, noe som har ført til en reaksjon opp, og vi har nå en test av motstanden i den fallende trenden.

Reaksjonen opp fra gulvet i trendkanalen førte til at vi fikk et kjøpssignal fra MACD hvor det korte gjennomsnittet krysset opp over det lange gjennomsnittet. Dette har vi også fått bekreftet fra RSI. Den tekniske indikatoren RSI har nå brutt opp over en motstand fra lavere topper. RSI er over 60, noe som kan tyde på at aksjen er overkjøpt i det korte bildet. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er relativt stor, noe som viser at vi er i en periode med høyere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling at&t aksjen teknisk analyse 281221
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til AT&T har brutt opp over det lengre gjennomsnittet på 50 dager. Videre har vi også fått et golden cross ved at det korte snittet på 10 dager har brutt opp over snittet på 20 dager. Det har også kommet et kjøpssignal fra Donchian Channel etter at det har blitt satt en ny 4-ukers høy. Fra slutten av november til midten av desember har det også blitt etablert en dobbel bunn-formasjon.

Dobbel bunn-formasjoner er vendeformasjoner som ofte signaliserer at vi er i ferd med å få et trendskifte. Det kan altså bety at den fallende trenden er i ferd med å avsluttes. Potensialet fra denne formasjonen er tatt ut, men vi har også kjøpssignalet fra Donchian Channel. Dermed finner vi det sannsynlig at vi får et brudd på den fallende trenden. Dette fører til at vi har et kortsiktig kursmål for AT&T aksjen på $26,77.

Dato for analyse:28.12.21
Anbefaling:Kjøp
Kursmål:$26,77
Tidshorisont:1 – 3 mnder

AT&T nøkkeltall

Disclaimer

Analysert av:Hans Nielsen
Eier aksjer i AT&T:Nei

Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *