Teknisk analyse av Xpeng - 291221 anbefaling kurs aksje
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Xpeng – 291221

Normalt vil en test av støtte i trendgulv være et bullish signal, men vi er avventende til den videre kursutviklingen til Xpeng.

Middelslang kursutvikling

I vår forrige tekniske analyse av Xpeng hadde vi en kortsiktig salgsanbefaling med kursmål på $42,20. Vi så at aksjen reagert ned fra motstanden ved $47,96, og at vi hadde flere negative signaler fra de tekniske indikatorene. Omtrent 4 uker senere ble kursmålet vårt nådd. Aksjekursen fortsatt fallet ned mot støtten fra gulvet i hovedtrenden rundt $38,00, men har nå reagert opp og trader mellom gjennomsnittslinjen i trendkanalen og støtten ved $44,58.

Vi har nylig fått en crossover i MACD hvor det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Dette er i utgangspunktet et kjøpssignal, men ser vi på RSI har denne indikatoren reagert ned fra en motstand fra lavere topper. Altså er det en risiko for at kjøpssignalet på Xpeng aksje fra MACD er et falsk signal. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er avtagende, men fortsatt stor. Det betyr at det fortsatt kan komme større kursutslag.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling xpeng aksje 291221 teknisk analyse anbefaling kursmål
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at begge de glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager har brutt ned gjennom det lengre gjennomsnittet på 50 dager. Aksjekursen har reagert opp fra støttenivået i trendgulvet, og er nå i ferd med å teste motstanden i det lange gjennomsnittet og gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Dette har ført til at de korte snittene er i ferd med å flate ut. Samtidig med testen av støtten i trendgulvet fikk vi et nytt salgssignal fra Donchian Channel ved at det ble satt en ny 4-ukers lav.

Hovedtrenden er stigende for Xpeng aksjen og vi har fått et kjøpssignal fra MACD. Samtidig har vi fått en reaksjon ned fra motstanden til RSI, og salgssignaler fra glidende gjennomsnitt og Donchian Channel. Dette gjør at det er mye usikkerhet rundt videre kursutvikling og vi har derfor landet på en hold anbefaling. Vi har ingen kursmål, men vil følge med på kursutviklingen videre for å se etter enten kjøps- eller salgssignaler for Xpeng.

Dato for analyse:29.12.21
Anbefaling:Hold
Kursmål:N/A
Tidshorisont:N/A

Xpeng nøkkeltall

Disclaimer

Analysert av:Hans Nielsen
Eier/shorter aksjer i Xpeng:Nei

Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

14 + nineteen =