Teknisk analyse av poLight - 040122 kursmål tips anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av poLight – 040122

Det er flere signaler i chartet om at oppturen til poLight kan fortsette.

Middelslang kursutvikling

I midten av mars 2021 toppet poLight aksjekursen ut rundt 250 kr. Kursen etablerte så en fallende trendkanal, før den bunnet ved den tekniske støtten rundt 109 kr. poLight aksjen er nå på vei mot 200 kr og vi har fått en stigende trendkanal. For øyeblikket trader aksjen ved den tekniske motstanden rundt 196 kr.

I den tekniske indikatoren MACD har vi fått en crossover hvor det korte snittet har brutt ned under det lange snittet. Utviklingen til begge gjennomsnittene er sidelengs, noe som kan tyde på at vi får en ny crossover og en bekreftelse på den stigende trenden.

Etter at poLight aksjekursen bunnet ut ved den tekniske støtten rundt 109 kr har vi fått flere høyere bunner i RSI. Dette er et tegn på styrke i den stigende trenden vi har sett den siste tiden. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er stor etter at vi har hatt en squeeze og påfølgende høyere volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Kurtasjefri aksjehandel med norske, danske, finske og amerikanske aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer
  • 16 børser

  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Kortsiktig kursutvikling

polight aksjekurs kursmål tekniske analyser 040122
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan aksjekursen til poLight nylig testet motstanden i både trendtaket og fra motstandsnivået ved 196 kr. Kursen reagerte ned fra disse nivåene og tradet under trendens gjennomsnittslinje. Vi har også fått bekreftelse på den stigende trenden fra de glidende gjennomsnittene. Nå er kursen i ferd med å gjennomføre en test av motstanden i gjennomsnittslinjen, og et brudd på denne vil også trigge et kjøpssignal fra Donchian Channel ved at vi får en ny 4-ukers høy.

Den stigende trenden aksjekursen til poLight er inne i, er bekreftet av MACD, RSI og glidende gjennomsnitt. Det er slik vi ser det sannsynlig at kursen vil fortsette innenfor denne. I så fall vil vi kunne få et brudd på motstanden ved 196 kr, og over denne er det lite motstand før områder rundt 250 kr. Dette er også vårt kursmål for poLight for de neste 3 til 6 månedene.

Dato for analyse:04.01.22
Anbefaling:Kjøp
Kursmål:250 kr
Tidshorisont:3 – 6 mnder

poLight nøkkeltall

Disclaimer

Analysert av:Hans Nielsen
Eier/shorter aksjer i poLight:Nei

Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 − nine =