Kjøpe edtech aksjer uten kurtasje investere eksempler kahoot anbefalinger kursmål tips undervisningsteknologi
Nyttige tips

Edtech aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe edtech aksjer.

Edtech aksjer

Kjøpe Udemy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Stride aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips
hvordan kjøpe kahoot! aksjer kursmål aksjeanbefaling kurs analyse
Kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Coursera aksjer uten kurtasje kursmål investere tekniske analyser
Kjøpe Chegg aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Boxlight aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe 2U aksjer uten kurtasje investere kahoot konkurrenter kursmål tekniske analyser

Kjøpe edtech aksjer uten kurtasje

Edtech eller utdanningsteknologi er en teknologi som tas i bruk for å bedre undervisning og læring. Dette kan dekke alt fra undervisning på barneskole til undervisning på universitets- og høyskolenivå. Blant sistnevnte er det vanlig med MOOC, eller Massive Open Online Course, som tilbys fra universiteter som MIT og Harvard. I tillegg finnes det også edtech som brukes til for eksempel språklæring til de som ønsker dette.

På Oslo Børs finner du bare ett edtech selskap, nemlig Kahoot!. Ønsker du å spre risiko over flere selskap må du derfor se til andre børser, og da spesielt Nasdaq Stock Exchange hvor du finner det største utvalget av edtech aksjer. Norske meglere gir deg tilgang til denne børsen, men tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt. eToro er et godt alternativ her som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du edtech aksjer – steg for steg

Edtech er en ny teknologi som på kort tid har stor utbredelse. Fortsatt er det store vekstmuligheter, for både sektoren og for enkeltselskapene. Samtidig er det stor risiko å investere i denne typen selskap som utvikler en umoden teknologi. Dermed er det viktig å spre risiko over forskjellige selskap som driver i ulike sektorer og geografiske områder. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe edtech aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe edtech aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe edtech aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe edtech aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp edtech aksjer

For å kjøpe edtech aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av edtech aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine edtech aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i edtech.

Edtech aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe edtech aksjer?

For å kunne investere i edtech selskaper må du ha en megler som gir deg tilgang til flere forskjellige børser. På Oslo Børs finner du nemlig bare ett enkelt edtech selskap. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i edtech aksjer uten kurtasje på 16 av de viktigste børsene.

Hvilker typer edtech aksjer finnes det?

Vi kan skille mellom edtech selskap som sikter seg inn mot skoleundervisning på forskjellige nivåer, og på edtech selskap som fokuserer på et bredere marked som for eksempel språklæring til alle. På vår side kan du se mange eksempler på edtech selskap, og se hvor du kan kjøpe aksjer i disse.

Er edtech aksjer en god investering?

Edtech er en ny teknologi som kan ha mange bruksområder. Dermed er det også store veksmuligheter for edtech selskap. Det kan igjen sikre god avkastning til investorene. Samtidig er det tøff konkurranse, noe som gjør at risikoen i disse investeringene er høy.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *