Kjøpe fintech aksjer uten kurtasje finansteknologi betalinger investere startup trade eksempler liste
Nyttige tips

Fintech aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe fintech aksjer.

Fintech aksjer

Kjøpe Zip Co aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Wise aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Western Union aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Visa aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
investere shorte hvordan kjøpe upstart holdings aksjer kursmål analyse aksjeanbefaling kurs
Kjøpe UiPath aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Toast aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
Kjøpe Robinhood aksjer uten kurtasje rettsak kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
Kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe MasterCard aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Lemonade aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Klarna aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips børsnotering ipo
Kjøpe Intuit aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Coinbase aksjer uten kurtasje ipo teknisk analyse anbefaling kjøp kursmål aksje tips kursutvikling
Kjøpe Bravura Solutions aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Square aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Bill.com aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Ant Group aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger aksjetips
Kjøpe Afterpay aksjer investere kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling
Kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe fintech aksjer uten kurtasje

Fintech eller finansteknologi er teknologi som har som mål å effektivisere eller forbedre finansielle aktiviteter. Selskapene innenfor den bransjen bruker ny teknologi og innovasjon for å konkurrere både mot finansielle institusjoner som banker og mellomledd som for eksempel aksjemeglere.

Det er vanlig at norske meglere gir deg tilgang til de amerikanske børsene, og utvalgte europeiske børser som den tyske børsen i Frankfurt. Dermed kan du investere i fintech aksjer gjennom disse. Siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt å velge disse løsningene. eToro er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel på de amerikanske børsene, og europeiske børser i Amsterdam, London og Tyskland, og Hong Kong Stock Exchange.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du fintech aksjer – steg for steg

Fintech er en ny teknologi, noe som betyr at enkelte selskap ikke vil klare å etablere sine løsninger. På motsatt side er det selskaper som klarer å få teknologien på markedet, noe som kan gi disse selskapene en stor oppside. På grunn av risikoen er det viktig å investere i flere forskjellige selskap. Som kunde på eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i fintech aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe fintech aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe fintech aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Adyen aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe fintech aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp fintech aksjer

For å kjøpe fintech aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren. Deretter trykker du på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av fintech aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine fintech aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i fintech.

Fintech aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe fintech aksjer?

Dersom du vil investere i fintech bør du velge en megler som gir deg tilgang til utenlandske børser. Spesielt den britiske og de amerikanske børsene er viktige siden det er der du finner flest fintech selskap. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i fintech aksjer uten kurtasje.

Hvilker typer fintech aksjer finnes det?

Vi kan skille mellom fintech selskap som fokuserer på nasjonale og internasjonale overføringer, forsikring, utlån, privatøkonomi og finansiering til selskap som emisjoner og lån. På vår side kan du se en liste med eksempler på ulike fintech aksjer som det er mulig å investere i.

Er fintech aksjer en god investering?

Fintech er en ny teknologi som søker å effektivisere finansbransjen. De selskapene som klarer å utvikle en teknologi som blir utbredt og tatt i bruk kan tjene store penger. Det betyr også at en investering i fintech selskap kan gi god avkastning til aksjonærene.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *